LIJEPA NA MAMU

U novom spotu za Vannin singl glumi i njezina kći Jana: ‘Namjerno to nisam spominjala‘

Fanovi se slažu da mlada Jana jako sliči na svoju mamu iz vremena kad je Vanna započinjala svoju glazbenu karijeru
Vanna
 Danijel Brezak

Pjesmu 'Puna memorija' napisala sam još prošle zime, a kada je proljetos završio lockdown, jedva sam čekala da odjurim u Veliku Goricu kako bih je otpjevala svojem producentu Goranu Kovačiću, koji se u nju zaljubio baš kao i ja. No, s tom baladom opet smo nekoliko mjeseci kasnije neplanirano završili na čekanju: ovaj put ne zbog korone, nego zbog kiše. No, čim je sunce napokon granulo, predvođeni redateljem Darijem Lepoglavcem i ekipom iz DarPro TV-a krenuli smo put Lovrana - priča Vanna, predstavljajući novu baladu koju je ponovno sama napisala.

- Da, volim se autorski izražavati, a pisanje skladbi mi je i izazov i zadovoljstvo. Nadam se da će 'Puna memorija’ naći put do srca publike, a baš sam ponosna na to kako zvuči jer je Goran Kovačić, koji je zaslužan za aranžman i produkciju, opet proizveo neodoljivu atmosferu pjesme i vrlo moderan zvuk - kaže Vanna, koja, slažu se njezini obožavatelji, u novom spotu senzacionalno dobro izgleda.

image
Vanna
Danijel Brezak

Komplimente je uz Vannu dobila i njezina kći Jana (19) koja se također, i to prvi put u životu, pojavljuje u maminu spotu.

image
Jana Vrdoljak, Vannina kći
Youtube/screenshot

- Namjerno to nisam isticala jer stvarno nisam tip koji svoju glazbu promovira putem djece i rodbine.

image
Jana Vrdoljak, Vannina kći
Youtube/screenshot

No, Janu su prepoznali ljudi na Instagramu i naravno da mi je drago što hvale njezinu rolu u spotu - dodaje pjevačica čija kći, slažu se svi, jako sliči na svoju mamu iz vremena kad je Vanna započinjala svoju glazbenu karijeru.

image
Jana Vrdoljak, Vannina kći
Youtube/screenshot
image
Jana Vrdoljak, Vannina kći
Youtube/screenshot
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. listopad 2022 17:10