SRETNE VIJESTI

U obitelj glumačkog para stigla prinova! Jelena Otašević Babić u Petrovoj rodila sina

Sa sadašnjim suprugom, glumcem Momčilom Otaševićem (30), već ima kći Mašu te kći Lotu iz prvog braka
Jelena Otašević Babić i Momčilo Otašević
 Tomislav Kristo/Cropix

Glumica Jelena Otašević Babić (39) rodila je danas sina u Klinici za ženske bolesti i porode u Petrovoj.

Dječačić je na svijet stigao par dana prije termina, a Jelena je oko podneva pohitala u bolnicu nakon što joj je pukao vodenjak. Rodila je oko 16 sati, a mama i dječak su dobro.

Poznatu glumicu porodila ginekologinja dr. sc. Velena Radošević, koja je porodila i Anu Maslać Plenković, suprugu premijera Andreja Plenkovića, te Anu Karamarko, suprugu bivšeg čelnika HDZ-a Tomislava Karamarka, ali i Vanju Modrić, suprugu nogometaša Luke Modrića, kao i Izabel Kovačić, suprugu nogometaša Matea Kovačića, te druge dame poznatih imena.

image
Jelena Otašević Babić
Darko Tomaš/Cropix

Lijepoj glumici rodom iz Dubrovnika novorođeni sinčić je treće dijete. S bivšim suprugom ima kći Lotu koja ide u peti razred, a sa sadašnjim suprugom, glumcem Momčilom Otaševićem (30), već ima kći Mašu staru godinu dana.

- Jako smo sretni i silno se veselimo trećoj bebici! Nismo puno razmišljali o spolu pa nas je saznanje da nosim sina malo i zateklo. Uhodani smo s curama, a sada nas čeka novi izazov. Oboje imamo samo jednu mantru - da smo svi živi i zdravi, a sve drugo ćemo rješavati u hodu. Čuvam se maksimalno koliko mogu i zbog same trudnoće i zbog virusa o kojem se još uvijek malo zna. Ovo ljeto, koje sam provela u Crnoj Gori, nisam se kupala.

image
Jelena Otašević Babić i njezina kći Lota
Darko Tomaš/Cropix

Klonila sam se plaža i druženja i zapravo su mi svi društveni kontakti svedeni samo na nužne. Posložila sam si u glavi da je trenutna situacija takva i da se moram maksimalno truditi da zaštitim sebe i obitelj. U slobodno vrijeme maštam o svim druženjima i zagrljajima koje ću si priuštiti kad se izborimo s virusom – ispričala je prije par mjeseci Jelena za tjednik Studio govoreći o iščekivanju prinove kojoj se posebno raduje starija sestra Lota.

image
Jelena Otašević Babić i Momčilo Otašević
Cropix

Podsjetimo, Jelena je supruga Momčila Otaševića upoznala 2013. godine na snimanju TV serijala "Zora dubrovačka". Prijateljstvo se pretvorilo u ljubav dvije godine kasnije, tijekom serije "Kud puklo da puklo". Vjenčali su se u tajnosti 2018. u njegovoj rodnoj Crnoj Gori.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. prosinac 2020 01:06