HRVATSKA PJEVA

U PETAK NAVEČER NOVI KONCERT NA JUTARNJI.HR Tedi Spalato i Ante Gelo stižu u vaše domove: 'Mislim da će ljudima biti pravi doživljaj'

 
 Tedi Spalato / CROPIX

Kad se spomene ime Tedija Spalata, Splićani odmah dodaju kako je riječ o nevjerojatno senzibilnoj duši. A upravo Tedi dolazi u petak u domove čitatelja Jutarnjeg lista koji je zajedno s Antom Gelom pokrenuo serijal online koncerata “Hrvatska pjeva”.

Nakon prekrasnih nastupa Petra Graše, Zorice Kondže i Marka Tolje, raspjevani Dalmatinac najavljuje kako će dati cijeloga sebe i ovaj put, kao što to i čini kada stane pred publiku.

- Vjerujem da će ovo biti divno iskustvo, svirati s Antom Gelom na virtualan način. Jedva čekam početak i mislim da ćemo prirediti sebi i ljudima koji će nas slušati uistinu lijep doživljaj - najavljuje Tedi, još jednom pozivajući publiku da bude dio tog spektakla preko portala Jutarnji.hr, Facebooka ili, pak, HT-ova Max TV-a ili MAX TV2GO. Ovu online glazbenu poslasticu podržavaju Hrvatski telekom, Podravka I Huawei.

Unatoč činjenici što nema putovanja ni druženja s publikom na koncertima, Tedi ne miruje. Kaže kako intenzivno radi na novim pjesmama, vježba gitaru i radi na svojim glasnicama.

- Zabavljam se u mom malom tonskom studiju i tako ću sve dok se ne stvore uvjeti za nove doživljaje s publikom uživo. Osim toga, svim srcem želim da bolesni ozdrave i da se svi što prije, ali s dozom opreza, vratimo u normalu. I na kraju, zahvaljujem u svoje ime, ali i u ime svojih kolega što imamo priliku sudjelovati u divnim virtualnim koncertima - poručio je za kraj Tedi.

Uživajte uz Huawei zvučnike i slušalice

Online koncerte pratite uz vrhunske bežične slušalice Huawei Freebuds 3 koje pružaju neponovljivi doživljaj slušanja, a ako doživljaj želite podijeliti s drugima - uključite Huawei zvučnik Mini Speaker.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:23