HRVATSKA PJEVA

U PETAK NOVI EKSKLUZIVNI KONCERT NA PORTALU JUTARNJI.HR Legendarni Željko Bebek i Ante Gelo u vašim domovima: 'Budite dio našeg tuluma!'

 
 Sasa Buric / CROPIX

Dobro raspoloženi Željko Bebek stiže u goste kod Ante Gela u sklopu jedinstvene online svirke ‘Hrvatska pjeva’.

Pun energije poznati Sarajlija najavljuje odlično glazbeno druženje uz pjesme uz koje su odrasle mnoge generacije, od onih vječnih iz doba Bijelog Dugmeta, pa sve do svima prepoznatljivih pjesama koje krase njegovu solističku karijeru.

- Budite dio našeg tuluma, u petak u 20 sati, bit će tu priče, glazbenih čavrljanja sa Antom Gelom s kojim sam imao brojna lijepa druženja, govori Bebek najavljujući da priprema i jedno iznenađenje.

Da ne pada jabuka daleko od stabla potvrđuje i Željkov sin Zvonimir koji je već godinama zaražen glazbom.

- Zvone je posatao dio mog pratećeg sastava i dobro praši gitaru - priča glazbena legenda otkrivši da mu se sin zaljubio u heavy metal no sve više ulazi u rock and roll i pop vode.

A da se sprema pravi glazbeni tulum možete se i sami uvjeriti zahvaljujući partnerima koji podržavaju projekt - Hrvatskom telekomu, Podravki i Huaweiju.

Bebek i Gelo vas očekuju ovog petka, u 20 sati, putem portala Jutarnji.hr, Facebooka ili pak HT-ova MAX TV-a ili MAX TV2GO.

Fantastičan zvuk uz Huawei tablet

Online koncerte sada možete u svakom trenutku pratiti i iz ruku. HUAWEI MatePad Pro tablet opremljen je sustavom od 4 zvučnika i 4 kanala, a uz genijalan Harman Kardon® Audio uživat ćete u bogatim akustičnim detaljima i snažnim zvučnim mogućnostima. Dugotajna baterija pobrinut će se da u omiljenom sadržaju uživate satima bez opterećenja.

Huawei

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:54