ZVIJEZDE PJEVAJU

U polufinalu showa bilo je i suza, padali su i veliki komplimenti, ispali Domagoj Janković i Alen Đuras

Na kraju odlične izvedbe "City of Stars" Marco Cuccurin se rasplakao, na što je njemu i njegovoj mentorici Miji Negovetić žiri zezantski rekao" vi ne plačete samo kada pjevate rock"

Domagoj Janković i Alen Đuras

 Dario Njavro za HRT

Nakon što su prošle subote HTV-ov show "Zvijezde pjevaju" napustili Goran Grgić i Ivana Kindl, ova je bila "kobna" za tandem Domagoj Janković - Alen Đuras. To znači da ćemo u finalu showa za tjedan dana gledati tri para - Jelenu Miholjević i Zorana Prodanovića Prlju, Marca Cuccurina i Miju Negovetić, Mateu Šeparović i Bojana Jambrošića.

- Svi ste bili super, a mi smo se dobro zabavljali - zaključio je nakon ispadanja kratko glumac Domagoj Janković.

Inače polufinale jedanaeste sezone u kojem je svaki par morao otpjevati po dvije pjesme otvorili su Matea i Bojan s rock hitom grupe The Black Keys "Lonely Boy" za koju su od žirija u sastavu Danijela Martinović, Marko Tolja i Mario Lipovšek Battifiaca osvojili tri osmice ili 24 boda.

- Ne snalazimo se svi u svim žanrovima, pa ni veliki izvođači i drago mi je da gledatelji vide koliko je to teško. A u ovoj formi ti Matea vjerujem, kad se malo naljutiš, kad malo vrisneš - kazala je ovom paru Martinović.

image

Matea Šeparović i Bojan Jambrošić

Dario Njavro za HRT

Uslijedili su Marco i Mia zadavši si vrlo težak zadatak - pjesmu "City of Stars" iz mjuzikla "La La Land". Već u startu mladi influencer dao je do znanja da mu je to blisko zaključivši kako je s baladama na "ti" jer je veliki emotivac. Na kraju izvedbe Cuccurin se i rasplakao, na što im je žiri zezantski rekao" vi ne plačete samo kada pjevate rock".

- Meni je srce veliko kao kuća, napokon radimo nešto gdje možemo pokazati emociju, ranjivost - kazao je Cuccurin. Posebne komplimente par je zaradio od Battifiace koji im je čestitao na hrabrosti jer se nisu skrivali iza velikih orkestracija te zaključio kako je ovo bilo dobro, lijepo i toplo. Par je zaradio dvije osmice i jednu devetku što im je donijelo 25 bodova.

image

Marco Cuccurin i Mia Negovetić

Dario Njavro za HRT

Jelena i Prlja izašli su pred publiku i žiri sa "Šumicom" Ivane Banfić, što je rezultiralo s 24 boda, komplimentima, ali i nastavkom zafrkavanja.

- Vi ste Jelena totalno iznenađenje, zaista nevjerojatno. Ako se slučajno vas dvoje odlučite za neku suradnju, svakako prepjevajte "Šumicu" dobro vam stoji - kazala je Martinović što je inspiriralo Tolju na zaključak:

- Mislim da je jedna "Šumica" u hrvatskoj diskografiji dovoljna. No vi ste Jelena za mene nova Marina Perazić - nadovezao se Tolja.

image

Jelena Miholjević i Zoran Prodanović Prlja

Dario Njavro za HRT

Domagoj i Alen odabrali su "Kreni prema meni" od Partibrejkersa, a ta pjesma donijela im je 24 boda. Uz pohvale, Tolja je ponovno bio pun inspiracije rekavši paru da se na prvu prepao zbog urlanja i žestokog rocka, nazvavši ovaj dvojac "dalmatinski belkanto/ krumpira i luka", aludirajući tako na ulične prodavače povrća i njihovo glasno zazivanje kupaca.

image

Domagoj Janković i Alen Đuras

Dario Njavro za HRT

U svom drugom izlasku Matea i Bojan nastupili su s pjesmom Eni Jurišić i Matije Cveka "Trebaš li me". Izvedba im je nagrađena s 27 bodova, a pohvaljeni su zbog hrabrosti izbora jer je riječ o teškoj pjesmi. Isti broj bodova, točnije tri devetke zaradili su Marco i Mia s pjesmom "Shallow" Lady Gage i Bradley Coopera. Danijela Martinović otkrila je kako je nastup te dvije svjetske zvijezde osobno gledala u Las Vegasu, te zaključila kako je mladi Cuccurin bolji od Coopera. Bio je to okidač za njezine kolege iz žirija koji su Danijelu odmah krenuli zezati, da bi u konačnici Tolja poentirao" i ja sam s Mijom pjevao i bolji sam od Marca".

Jelena i Prlja za pjesmu "Pinball Wizard" iz mjuzikla Tommy koji u originalu pjevaju The Who i Elton John osvojili su 24 boda i Toljin kompliment da cijeni što obrazuju našu publiku jer su odabrali song koji nije siguran izbor obzirom nije toliko poznat gledateljstvu. Natjecateljski dio večeri zaključili su Alen i Domagoj s TBF-ovim hitom

"Ništa mi neće ovi dan pokvarit". Za tu izvedbu su zaradili 25 boda.

image

Antonia Matković Šerić i Zoran Prodanović Prlja

Dario Njavro za HRT

U iščekivanju glasova publike u duetu su nastupili Antonia Matković Šerić i Zoran Prodanović Prlja s pjesmom grupe Termiti "Vjeran pas". Voditelji su bili Barbara Kolar i Duško Ćurlić, redatelj Tihomir Žarn, a urednica Uršula Tolj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 05:53