NOVA SEZONA

U prvoj emisiji ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ pobijedila Antonia Dora Pleško prerušena u legendarnog Mišu Kovača!

Imitacija je repliciranje tuđih osobnosti, a ti si to večeras odradila sjajno., poručio je član žirija Mario Roth

Igor Mešin, Antonia Dora Pleško i Filip Detelić

 Luka Dubroja/nova Tv/Luka Dubroja/nova Tv

Nakon uzbudljivih premijernih nastupa osam talentiranih kandidata u prvoj epizodi showa Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato", publika i žiri ostali su oduševljeni nevjerojatnim transformacijama koje su izvele zvijezde večeri. Kandidati su predstavili svoje interpretacije poznatih domaćih i stranih izvođača, uloživši maksimalan trud kako bi dočarali ne samo njihov izgled, već i vokalni izričaj. Na kraju emisije, kada su se bodovi žirija pridodali onima koje su kandidati dodijelili jedni drugima, pobjedu je odnijela Antonia Dora Pleško koja je u prvoj emisiji probila led utjelovivši Mišu Kovača iz mladih dana s njegovom čuvenom pjesmom "Drugi joj raspliće kosu". Utjeloviti ovog velikana za Antoniju je u isto vrijeme bila i velika čast i odgovornost.

"Osjećaj je fenomenalan i čak mi je ovaj pobjednički nastup bio još bolji jer je onda publika dala sve od sebe. Ostvarujem svoje snove otkad sam bila dijete, jedan predivan i emotivan događaj.", kazala je Pleško. Pod jednakim dojmom bio je i žiri.

image

Luciano Plazibat

Luka Dubroja/nova Tv/Luka Dubroja/nova Tv

"Ono što je kod tebe fascinantno je to što ja nisam ni na sekundu ni čuo, ni vidio Antoniju. Imitacija je repliciranje tuđih osobnosti, a ti si to večeras odradila sjajno.", poručio je Mario Roth nakon nastupa. Da će sve učiniti za dobar show pokazao je Luciano Plazibat koji se transformirao u pop ikonu Kylie Minogue izvevši pjesmu "Padam, Padam". Osim vokalnih visina, Lucianu su novost bile i visoke potpetice u kojima je zavladao pozornicom.

"Kylie je krhka, mala, džepna Venerica. Ti si sve samo nisi to, a toliko si beskrajno simpatičan i sve ti to tako dobro stoji.", kazala je oduševljeno Minea. Kao reper Vojko V na pozornici je nastupila autorica glazbenih hitova Antonija Šola. Da se dobro snašla s brzinom pjesme, količinom teksta i reperskim stilom potvrdili su komentari žirija.

image

Antonija Šola

Luka Dubroja/nova Tv/Luka Dubroja/nova Tv

"Veliki sam obožavatelj Vojka V. Na ovome čestitam i vidimo se dalje.", poručio je Goran Navojec. Glazbenik i radijski voditelj Tomislav Marić, umjetničkog imena ToMa, u prvoj epizodi oživio je imenjaka Tomu Zdravkovića čijom je izvedbom pjesme "Za Ljiljanu" u studiju pokrenuo val emocija.

"Bio si fenomenalan, jako dobro pjevaš, s emocijom, tako da bi ti bio odličan Toma kad bi se sad snimao novi film.", ocijenio je Enis Bešlagić. Najmlađa natjecateljica osme sezone Mia Negovetić, kao jednu od transformacija priželjkivala je pop pjevačicu Arianu Grande, a želja joj se ostvarila već u prvoj epizodi u kojoj je vjerno izvela njezinu hit pjesmu "No Tears Left to Cry".

image

Mia Negovetić

Luka Dubroja/nova Tv/Luka Dubroja/nova Tv

Glumac Faris Pinjo odmalena je pokazivao afinitet prema performansima, a svoj smisao za glazbu i scenski nastup pokazao je utjelovivši Doris Dragović. S perikom, uniformom, visokim petama i karizmatičnim stavom zabavio je žiri i uspješno izveo pjesmu "Petak‘" s kojom je pokazao i zavidan vokalni raspon.

image

Faris Pinjo

Luka Dubroja/nova Tv/Luka Dubroja/nova Tv

Frontmen grupe Joy, Alen Bičević u prvoj je emisiji uspio rasplakati Mineu izvedbom pjesme "Od milijun žena" Tonyja Centinskog.

"Jako sam pod dojmom. Ova večer je prepuna emocija, svi kandidati prije bude neku emociju, a svaka od njih je različita. Dotakli su me na različite načine, ali ovo što si izveo… Ja obožavam tvoj glas. Mene je dotaklo izvana i iznutra, sa svih strana, i hvala ti na tome.", kazala je Minea. Glumica Marija Kolb na pozornici emisije "Tvoje lice zvuči poznato" zasjala je pak u izazovnom izdanju kao Shakira. Imitacija specifičnog vokala, španjolski tekst i koreografija zahtijevali su pravi multitasking, a Marijina izvedba izazvala je brojne pohvale. "Što se tiče glasa i imitacije - fenomenalno. Svaka čast, znači ta knedla u grlu… sa svim tim što Shakira ima i nosi na sceni, zaista je ovo bio izazovan zadatak.", zaključio je Bešlagić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 16:39