PIŠU JOJ PJESME

‘U Švici ne fali Celzijusa...‘: Atraktivna Nives osvanula u vrućem izdanju ispod tuša i raspametila udvarače

Podijelila je prizor sebe ispod tuša, i to u sićušnom kupaćem kostimu koji otkriva puno

Nives Celzijus

 Vedran Peteh/Cropix/

Atraktivna Nives Celzijus je poznata po svojim bujnim oblinama i oskudnim fotografijama koje nerijetko dijeli na Instagramu, a ovog je puta pozirala ispod tuša.

- U Švici ne fali Celzijusa... - napisala je u opisu objave.

Popularna je starleta posljednjih nekoliko dana u Švicarskoj, pa je svoje pratitelje počastila s nekoliko izazovnih fotografija iz Berna, no posljednja je fotografija izazvala najviše reakcija. Naime, 42-godišnja Nives podijelila je prizor sebe ispod tuša, i to u sićušnom kupaćem kostimu. Objava je skupila velik broj lajkova i komentara, a atraktivnu Nives i njeno tijelo pohvalili su mnogi.

Dok su neki, poput Ecije Ivušić, istaknuli njenu privlačnost jednom riječju, neki su joj odlučili slagati i stihove pune rima.

- Kuku Švica, kuku Ibiza, kuku šibica, retoromanski uči teta Nivica pa se puno švica onda mora da se vodom šprica, pod tušem se gica ki girica. A slušalica ne prestaje da šprica i teta Nivica sad čista blista i cvrkuće ka ptica, na retoromanskom zna već dva vica, ko se tušira odjeven, duplo šparica - napisao je jedan komentator.

- Kuku lele, kuku lele u Švici je 100 stupnjeva Niveskinih vele, vruće je vruće, novine kažu ljudi ostanite kod kuće, kuku ruku kuku ruku, teta Nivke, pita jedan Švicarac jel može dobiti tvoju ruku - stoji u drugom komentaru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 14:20