KULAKULA FESTIVAL

U Trogir stižu Konstrakta, Prljavci, Let 3, Halid Bešlić, Kiril Džajkovski i zvijezde Jovanottijeve turneje!

KulaKula već pet godina zaredom oduševljava Trogirane i posjetitelje, a festival svake godine podiže ljestvicu produkcijskih standarda

KulaKula festival

Šest ljeta za redom Trogirani i njihovi gosti uživaju u glazbenom slavlju pod nazivom KulaKula Festival koji se pretvorio u pravu malu glazbenu poslasticu koja s godinama dovodi sve veća glazbena imena i postavlja produkcijske standarde kada je riječ o koncertima u Kuli Kamerlengo.

image

KulaKula festival

KulaKula festival održat će se 3.-5.8. i predstavlja po prvi put internacionalni line up izvođača i novi, kako vizualni, tako i glazbeni smjer.

image

KulaKula festival 2023

Maja Prgomet/

Nakon spektakularnog koncerta Doris Dragović, došlo je vrijeme za poznati festivalski blok prvog vikenda kolovoza, koji izgleda ovako:

3.8. u četvrtak festival će otvoriti Konstrakta i njen band Zemlja Gruva, nakon čega slijedi nastup talijanske senzacije i Jovanottijeve predgrupe, The Sweet Life Society. Na pozornici u Kuli Kamerlengo zatim će nastupiti naši ovogodišnji Eurosong predstavnici - riječki Let 3.

image

Konstrakta i njen band Zemlja Gruva

image

Let 3

image

The Sweet Life Society

Paolo Properzi/

Petak 4.8. rezerviran je za hip hopere Who See, novosadski S.A.R.S., koji su prošle godine dupkom ispunili Kulu, te za Kirila Džajkovskog i njegovu britansku MC TK Wonder.

image

grupa S.A.R.S.

Subota, 5.8., bit će u znaku Prljavog kazališta, za koje je ostalo samo nekoliko stotina ulaznica, a s pravom možemo reći kako ovogodišnji festivalski line up može parirati ozbiljnim regionalnim festivalskim imenima.

image

Prljavo kazalište

Ulaznice se mogu potražiti u sustavu entrio.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 03:51