VELIKE PRIPREME

U velikom finalu Plesa sa zvijezdama zaplesat će i žiri: Najstrožeg člana konačno ćemo vidjeti na djelu!

Vidjet ćemo kako Ciboci u praksi provodi sve ono o čemu je mjesecima pričao iz sudačke fotelje

Ples sa zvijezdama

A sada - spektakl! Nakon što su četiri mjeseca hvalili, kritizirali i ocijenjivali natjecateljske parove 'Plesa sa zvijezdama' napokon ćemo vidjeti kakvo je njihovo umijeće. Jer u finalnoj emisiji showa Nove TV ove nedjelje zaplesat će i članovi žirija: Franka Batelić, Larisa Lipovac, Igor Barberić i Marko Ciboci, najstroži sudac kojem će i natjecatelji i publika, nema sumnje, mjeriti svaki korak, okret, gledati koliko mu je gornji dio tijela usklađen s nogama... Ukratko, vidjet ćemo kako Ciboci u praksi provodi sve ono o čemu je mjesecima pričao iz sudačke fotelje.

image

Ples sa zvijezdama

Luka Dubroja/

Svjestan svega toga, Ciboci je marljivo vježbao uoči nedjelje:

- Ovaj tjedan sam ponovno ušao u plesne latin cipele nakon sedam godina. Bez obzira na podučavanje i showove u Theatar Artsu, latin nisam natjecateljski plesao godinama i ovaj tjedan je bio pravi izazov opet obuti cipele na petu. No kako je teško žabu nagovoriti da uđe u vodu, tako sam i ja u dobrom društvu vrlo brzo zaboravio na pete i uživao sa svojim kolegama na plesnom podiju - kaže Ciboci, dok Barberić, koji će također pokazati svoje plesne vještine priznaje kako ga jedino 'Ples sa zvijezdama' može natjerati da se popne na pozornicu i zapleše.

- Nisam aktivan plesač tako da me već sada sve boli nakon proba - priznaje koreograf.

Plesu žirija vesele se i Larisa Lipovac, te lijepa trudnica Franka Batelić, koja će u nedjelju zaplesati nakon dvanaest godina stanke,

Osim žirija u finalu ćemo, naravno, gledati i plesne nastupe četiri preostala natjecateljska para. Jelena Perić i Marko Mrkić, Sandi Pego i Helena Janjušević, Filip Vidović i Paula Jeričević, Pedro Soltz i Valentina Walme dat će sve od sebe na plesnom podiju po posljednji put.

image

Ples sa zvijezdama

Luka Dubroja/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 04:51