NEMILA NEZGODA

U zanosu nastupa Severina pala na pozornici u Srbiji pa objavila video: ‘Malo sam natukla kičmu, ali vridilo je...‘

Kolege iz benda odmah su joj, naravno, priskočili u pomoć i podigli ju s pozornice
Severina, pad na pozornici u Srbiji
 Cropix, Instagram

Nakon godine bez koncerata Severina (49) se jedva dočekala vratiti na pozornicu i zapjevati pred obožavateljima.

Neki od njih se slažu da je splitska pjevačica na pragu petog desetljeća veselija i živahnija nego ikada prije, a u zanosu nastupa ovog vikenda dogodila joj se i nemila nezgoda.

Naime, pjevačica je pala na pozornici u srpskom gradiću Vrnjačka Banja.

- Evo završio je koncert. Bilo je fantastično. Malo sam natukla kičmu, ali vridilo je, što bi rekli ljudi, vridilo je - rekla je kasnije Severina.

Na svom Instagram profilu objavila je i video na kojemu se vidi kako u jednom trenutku veselo skakuće po pozornici u vojničkim čizmama, a u drugom se već prevrće i pada preko zvučnika koji joj se nalazio iza leđa.

Kolege iz benda odmah su, naravno priskočili pjevačici u pomoć i podigli ju s pozornice, a nju je cijela nespretna situacija nasmijala.

- Vridilo je... Zbog vas 20.000 pod kišobranima. Hvala, Vrnjačka Banja... - napisala je uz video Severina oduševljena što ni loša prognoza, a ni jaka kiša, nisu uspjeli rastjerati publiku koja je uživala u nastupu.

- Vrnjačka Banja, stižeeem... Ako padne kiša - kisnemo zajedno... Zar to nije dobar osjećaj? - objavila je Severina uoči koncerta na Instagramu uz nekoliko svojih fotografija na jet-skiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 11:17