LIJEPA PRODUCENTICA

Udala se hrvatska Monica Bellucci: Feštalo se u najtraženijoj vili za vjenčanja u Lijepoj našoj

Petra Kapor proteklog se vikenda udala za Duju Radmana, kondicijskog trenera u Hajduku
Petra Kapor
 Božidar Vukičević/Cropix

Producentica Radio Dalmacije Petra Kapor, za koju mnogi kažu da neodoljivo podsjeća na talijansku glumicu Monicu Bellucci, proteklog se vikenda udala za Duju Radmana, kondicijskog trenera u Hajduku, javlja Slobodna Dalmacija.

image
Petra Kapor
Božidar Vukičević/Cropix
image
Petra Kapor
Božidar Vukičević/Cropix

Ova Splićanka koja je prije deset godina imala epizodnu ulogu u seriji "Larin izbor", uz posao na radiju snima i TV reklame, a nedavno se pojavila u spotu za pjesmu "Inamorana" Tončija Huljića i Petra Graše.

Par se vjenčao na obali u sklopu Vile Dalmacija na Marjanu koja slovi za najtraženiju vilu za vjenčanja u Hrvatskoj. Tamo se nedavno oženio poduzetnik Mate Rimac, a najam ove vile u vlasništvu grada Splita za komercijalno korištenje prizemnog prostora i terase iznosi 30 tisuća kuna.

Rezidencijalni objekt na južnim padinama Marjana obožavao je i Josip Broz Tito. Najveći interes vlada upravo za najmom svečanih večera nakon vjenčanja i upita je unatoč visokoj cijeni jako puno pa je slobodan termin uistinu teško dobiti.

Na vjenčanju Petre i Duje, osim članova obitelji, bili su i njihovi bliski prijatelji i suradnici, s kojima su slavili do dugo u noć.

@radiodalmacija

Reply to @lami.cunami Aj dajte nešto teže🤣 gaserica Petra je ovo reeeesila #cro #radiodalmacija #radiodj

♬ original sound - Radio Dalmacija
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 14:51