SRETNO, MLADENCI

Udala se poznata novinarka! Slavilo se u restoranu koji obožavaju David Beckham i Novak Đoković

Marija Pajić zablistala je u jednostavnoj vjenčanici koju joj je kreirala prijateljica Anamarija Asanović

Marija Pajić i Antonio Bačić

 Privatni album

- Bilo je divno, nije nam smetalo ni to što nije bilo sunca. Suprug i ja željeli smo imati malo vjenčanje u krugu najbližih osoba da izbjegnemo stres i sve što ovakvi događaji donose sa sobom. Najnervozniji je bio moj dobar prijatelj, meteorolog na Novoj TV, Nikola Vikić Topić, koji je samo zbog nas morao gledati satelite i to svakih sat vremena - smije se Marija Pajić.

Dugogodišnja novinarka RTL-a i voditeljica "Modnog suda" u skopu nedavno ugašene emisije "Exkluziv" udala se za Antonija Bačića u njegovom rodnom Dubrovniku, piše Slobodna Dalmacija.

image

vjenčanje Marije Pajić i Antonija Bačića

Privatni album

Iako je u petak oko podneva u gradu podno Srđa najavljeno užasno nevrijeme, nakon kiše koja je lijevala cijelo jutro razvedrilo se tik pred misu u crkvi sv. Vlaha. Dok su izmjenjivali bračne zavjete, uz Mariju je stajala najbolja prijateljica Iva Funčić Lučić, dok je Antoniju kum bio prijatelj Tomislav Kopanica.

Po izlasku iz crkve pjevala im je klapa Kaše, a uz bakljadu, mladenci su se s kumovima brodom uputili na otok Šipan u poznati restoran Bowa koji je totalni hit među svjetskim facama. Nedavno se ondje s obitelji opuštao David Beckham, bajkovitu uvalu Vrbova ranije su posjetili i Novak Đoković, Maluma, Alexander Wang...

Marija je zablistala u jednostavnoj vjenčanici koju joj je kreirala prijateljica Anamarija Asanović.

Televizijska novinarka rođena je Zagrepčanka i majka dvogodišnjeg sina Ive. Svojedobno je otvoreno pričala kroz što je sve prolazila tijekom 120 dana rizične trudnoće i kako se osjećala kad je na svijet donijela prerano rođenog sina kojemu je posvetila slikovnicu kao uspomenu, piše Slobodna Dalmacija.

image

vjenčanje Marije Pajić i Antonija Bačića

Privatni album

- U svoju bebu sam se zaljubila prvo preko plastične ograde. Oko njega su bile žice i aparati. Kao da sam gledala svoje srce kako pokušava preživjeti bez mene. Osjećala sam se kao da sam ga iznevjerila. Više ga nisam mogla čuvati i držati na sigurnom u svome tijelu. Majka priroda nas je jednostavno izdala. Morali smo igrati na kartu znanosti. Pouzdati se u ljude koji su posvetili život tomu da borci kao on pobijede. Trebalo je puno strpljenja i volje. Minuta po minuta, dan po dan. Kad smo došli doma, osjećali smo se kao da smo napokon prošli cilj supermaratona - rekla je Marija prošle godine.

Zvijezda maminog i tatinog vjenčanja bio je upravo njihov mali mezimac kojemu su roditelji povjerili i važan zadatak.

- Ivo je nosio prstenje i odradio to junački! Ozbiljno je shvatio svoju ulogu, nema s njime šale - smije se ponosna majka, koja je uz svoje prezime dodala i suprugovo pa tako sad uz njezino ime stoji Pajić Bačić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 00:00