SAGA SE NASTAVLJA

Ukinuta privremena sudska mjera kojom se Houri i Bodalcu zabranjuje nastupati pod imenom Prljavo kazalište

Novonastalu situaciju potvrdio nam je, bez previše dodatnih informacija, Tihomir Fileš

Jasenko Houra
 

 Josko Supic/Cropix/Cropix

Visoki trgovački sud, saznajemo, donio je odluku s kojom se ukida privremena mjera Jasenku Houri i Mladenu Bodalcu. Naime, Trgovački sud na traženje Tihomira Fileša, bubnjara i menadžera Prljavog kazališta kao vlasnika žiga, izdao je privremenu mjeru prema kojoj Houra i Bodalec pod prijetnjom novčane kazne nisu smjeli do kraja odvojenog sudskog postupka nastupati pod imenom Prljavo kazalište, pa su nekoliko nastupa odradili pod imenom Houra Grupa.

Cijeli slučaj je otišao na Visoki trgovački sud koji je sada, prema našim informacijama iz sudskih krugova ukinuo tu privremenu mjeru. Novonastalu situaciju potvrdio nam je, bez previše dodatnih informacija, Tihomir Fileš.

- Da li će druga privremena mjera stupiti na snagu ovisi samo o mojem viđenju daljnjeg tijeka sudskog procesa. Ovdje se samo radi o privremenoj mjeri, a jedina važna je presuda u odvojenom sporu koji tek sada započinje pred istim sudom o zaštiti i povredi vlasništva mog žiga Prljavo kazalište. On je uostalom već u tijeku, pa ga tako i ne mogu komentirati do njegova svršetka - kazao je Fileš.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:36