‘NIJE DOČEKAO...‘

Umro otac misteriozno nestale Marijane iz BB-a: ‘Razbolio se i umro od tuge za kćeri. Samo je želio znati istinu‘

Potraga za Marjanom do danas nije dala rezultata te je Marijanin nestanak i dalje obavijen velom tajne

Ivo Kovačević i kćer Marijana

 Nikša Stipaničev/Cropix

Sinoć je u šibenskoj bolnici u 64. godini preminuo Ivo Kovačević, otac nestale Marijane Seifert, javlja Slobodna Dalmacija.

On je prije nekoliko tjedana doznao da ima rak pluća, a bolest je, nažalost, rapidno napredovala. Tužnu vijest potvrdila je i njegova supruga Gordana Kovačević.

- Razbolio se i umro od tuge za našom Marijanom. Nije dočekao da sazna što joj se dogodilo - kratko nam je kroz suze rekla Gordana.

Ivin posljednji ispraćaj bit će idućeg tjedna na zagrebačkom krematoriju.

Prije samo dva mjeseca mirno je prosvjedovao ispred policijske postaje na Krugama u Zagrebu. Tada je za Slobodnu Dalmaciju rekao da se s tog mjesta ne planira micati dok ne dobije barem dio odgovara o nestanku Marijane.

image

Ivo Kovačević

Najvažnije mi je doznati pravu istinu, makar mi kćer bila mrtva, da znam što se dogodilo i da joj mogu odnijeti cvijeće na grob. Ja samo želim znat di je moje dite? Šta se s njom dogodilo - zavapio je uplakanim glasom gospodin Kovačević.

- Šest mjeseci je prošlo, a nema ništa. Previše vremena je prošlo... Mrtvim roditeljima i sestri koja je poginula u prometnoj nesreći prije par dana sam na groblju rekao: Vi znate di je vaša kćer zakopana, a ja ne znam di je moja. Roditelj nikad ne gubi nadu i neću ni ja! Žena Gordana je još gore od mene. Uopće nije bila u stanju doći sa mnom, onda možete misliti kako joj je! - kazao nam je tada Ivo.

Kad je Marijana 2011. pobijedila u regionalnom Big Brotheru otišao je u Beograd na finalnu večer i čvrsto zagrlio i izljubio kćer. Bili su to televizijski trenuci koji su razgalili gledatelje diljem regije.

Podsjetimo, Marijana je nestala u Zagrebu u noći s utorka na srijedu 27. travnja ove godine kada se udaljila iz stana u Lastovskoj ulici na Savici u kojem je živjela sa suprugom i sinom.

U 5.30 ujutro na broj 192 građanin koji se kretao Mostom mladosti stazom za pješake iz smjera Savice prema Zapruđu prijavio je kako je na sredini mosta pronašao torbicu s dokumentima na ime Marijana Seifert.

Potraga do danas nije dala rezultata te je Marijanin nestanak i dalje obavijen velom tajne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. veljača 2023 14:46