TUŽNA VIJEST

Umro splitski glazbenik Denis Bižaca, Hrepa iz Daleke Obale objavio: ‘Otišao je moj najbolji prijatelj...‘

Dragi Denkoslave, hvala ti što si obogatio moj život, napisao je glazbenik, član benda Sunnysiders i veliki zaljubljenik u blues

Denis Bižaca i Boris Hrepić u dječjoj predstavi ‘Priče dida Šime‘

 Jakov Prkić/CROPIX

Boris Hrepić Hrepa, splitski gitarist i skladatelj, jedan od velike četvorke originalne postave Daleke obale, godinama i član benda Sunnysiders te veliki zaljubljenik u blues, objavio je na Facebooku tužnu vijest, koju Slobodna Dalmacija prenosi u cijelosti:

"Otišao je Denis Bižaca, moj najbolji prijatelj od prvih akorda na gitari, prvih pjesama i prvih bendova. Naši su putevi bili većinu života gusto isprepleteni na više nivoa, napisali smo zajedno i snimili gomile pjesama, snimio je back vokale na prva dva albuma Daleke obale, a i bio član jedne ranije postave benda.

Pisali smo i glumili u dječjim predstavama, režirali i snimali humoristične videouratke, suradnik mi je bio u Dici sritnih lica, vodio je kviz na prva tri Blues Thrill Festivala, otac je mojih nećaka, muž moje sestre, barba i tetec moje djece.

Stivideni u kojima je bio autor i pjevač, Dear Prudence, prvi blues band L.B. Blues band i tako dalje...

Teško mi je u ovom trenutku odabrati prave riječi i nabrojiti sve i sigurno ću se tu na Facebooku vraćati i objavljivati neke njegove i zajedničke kreacije, jer je iznimno talentiran autor, pjevač, glumac, pisac, komičar. To je moja dužnost.

Dragi Denkoslave, hvala ti što si obogatio moj život", napisao je splitski glazbenik.

Sudeći po reakcijama na objavu, brojne je zatekla i pogodila ova tužna vijest.

Splitska pjevačica Mirella Meić je napisala: "Divan, dobar, pristojan, duhovit i talentiran Denis. Tebi i cijeloj obitelji moja sućut. Tuga...".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 05:16