PREMIJERA U BEOGRADU

Uoči čak 12 rasprodanih Arena, Dino Merlin publici se odužio s dvije nove pjesme

Obje pjesme bit će premijerno izvedene uživo na prvom od četiri rasprodana beogradska koncerta

Dino Merlin

 Radoš Jovanović i Dino Vehabović/

Uoči koncerata što će ih krajem 2023. godine Dino Merlin održati u čak 12 Arena koje je rasprodao u nešto više od mjesec dana sarajevski je glazbenik odlučio obradovati svoju vjernu publiku s dvije nove pjesme, a sve kako bi još dodatno naelektrizirao već usijanu atmosferu uoči predstojećih koncerata.

Dosljedan sebi i svojoj umjetničkoj duši, uoči nastavka senzacionalne turneje "Mi" po arenama u Beogradu, Zagrebu, Skopju i Zürichu, Dino Merlin tako upotpunjuje svoj glazbeni opus video spotovima za dvije nove pjesme. "Skoro će zima" nova je balada iz njegove kreativne radionice, a u isto vrijeme objavio je i duet "Ne radujemo se" s beogradskim multiinstrumentalistom Markom Louisom. Obje pjesme bit će premijerno izvedene uživo na prvom od četiri rasprodana beogradska koncerta.

Nastavak je to posebne umjetničke priče; Merlinovog specifičnog glazbenog izričaja zbog čega već puna četiri desetljeća dominira popularnom glazbenom kulturom ovih prostora.

- Dragi moji prijatelji, upravo su pred vas izašle dvije ljepotice, dvije sestre blizanke. Jedna s Markom, jedna sa mnom. Iako se možda čini da svaka priča svoju priču, izgleda da je to jedna priča. O našim životima, o našim ljubavima, sreći i razočarenju; o svemu onome što mi svi zajedno prolazimo u našim životima. Nadam se da ćemo ih dugo zajedno pjevati - poručuje kantautor čije će nove pjesme poslužiti kao dodatno zagrijavanje glasnica za predstojeće četiri rasprodane Arene u Beogradu, četiri u Zagrebu, dvije u Skopju i dvije u Zürichu, a ovih njegovih dvanaest velikih koncerata i dalje drže tempo ‘Merlinomanije‘ koja je zavladala još prije godinu dana otkad je krenuo s novom globalnom turnejom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:40