NOGOMETAŠ POMAŽE

'UPLATA SE SAMO POJAVILA, BEZ IKAKVE NAJAVE, VELIKO HVALA' Omiljeni Vatreni još jednom pokazao veliko srce, u tajnosti je donirao Zakladi Ana Rukavina

 
Mario Mandžukić
 Tom Dubravec / CROPIX

I dok o njihovim nogometnim uspjesima znamo gotovo sve, o njihovom privatnom životu znamo samo onoliko koliko se sami pohvale. Mario Mandžukić još je jednom pokazao da je unatoč velikim zaradama ostao na zemlji.

Na stranici Zaklade Ana Rukavina na Facebooku zahvalili su svima koji podržavaju rad organizacije, bilo upisom u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica ili donacijama. Svaka donacija im znači neizmjerno puno, kažu, a šalju ih osnovnoškolci, srednjoškolci, umirovljenici, tvrtke, političke stranke…

Među donatorima se našao i naš proslavljeni napadač čiju su uplatu posebno istaknuli:

- Jednu donaciju bismo posebno istaknuli, jer iako nam je stigla na žiro račun bez ikakve najave, ne bismo htjeli da prođe neprimjećeno. Nakon Svjetskog nogometnog prvenstva naši reprezentativci su osim nogometnih vještina, brojnim donacijama pokazali i veliko srce. Tako je i na žiro račun Zaklade Ana Rukavina, puno prije prvenstva stigla donacija na ime reprezentativca Marija Mandžukića. Hvala dragom Super Mariju od srca na plemenitoj donaciji koja će uvelike pomoći našem daljnjem radu te se nadamo da će ova zahvala naći put do njega.

Neposredno prije početka Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji Mario je uplatio donaciju od oko 7.000 kuna udruzi za zaštitu životinja iz Slavonskog Broda, Čarlijevi anđeli, na čemu su mu se također zahvalili na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:42