BOLJE POLOVICE

Uspješni u bazenu, ali i ljubavi: Ove ljepotice najveća su podrška našim gospodarima vode, Barakudama!

Neki svoj prvatni život kriju, a neki ga objavljuju na društvenim mrežama

Partnerice naših vaterpolista Barakuda

 Instagram/

Iako se o njihovom privatnom životu malo zna, a o njihovim uspjesima svi govore, nije tajna da najveću podršku naše Barakude dobivaju od svojih odabranica. Neki su u braku, neki su u vezama, a Jutarnji vam donosi tko su bolje polovice koje bodre naše vaterpoliste.

Kapetan Ivan Krapić u sretnom je braku sa suprugom Mateom s kojom imaju dvojicu sinova koje odgajaju u vjeri. "Vjera je nešto što je u mojoj obitelji tradicionalno. Kad mi je bilo teško kroz sve ozljede prolaziti, pokušavao sam naći neku snagu u tome", rekao je kapetan za In magazin.

Napadač Jerko Marinić Kragić novopečeni je otac kćerkice koju je dobio s Anom Koro koju ne krije od očiju javnosti. Ni napadač Loren Fatović ne skriva svoju ljubav na društvenim mrežama pa rado podijeli fotografiju sa svojom djevojkom Ivanom.

Zvonimir Butić, također napadač, svoju odabranicu, magistricu kineziologije Anu Eremut, pokazuje na društvenim mrežama. Par je prvi put podijelio zajedničku fotografiju na društvenim mrežama u ljeto 2021. godine i čini se da im od tad ljubav cvjeta te da Anina podrška Butiću nije ni najmanje upitna.

Obiteljski život pokazuje i napadač Ante Vukičević koji sa svojom suprugom, s kojom je u braku već pet godina, ima dvoje djece. Barakuda s centra, Luka Lončar, sa suprugom je Majom u sretnom braku u kojem imaju dvije kćeri. "Luka i ja smo se upoznali na ljetovanju u Makarskoj 2006. godine gdje je on ljetovao sa svojim prijateljima, a ja s prijateljicom. Rodila se ljubav i dvije godine kasnije smo se vjenčali", rekla je Maja za Zagorje.com.

Da podrška dolazi i kada su kilometrima udaljeni, zna vratar Marko Bijač koji je s Dubrovkinjom Zrinkom Kordić održavao vezu na daljinu dok je ona studirala u Zagrebu.

Izbornik Ivica Tucak u braku je s Marijanom s kojom je preživio najgore što se može dogoditi roditeljima, smrt djeteta. Na njihovu je trogodišnju kćerkicu pao nelegalno postavljeni automat s igračkama od kojeg je zadobila ozljede i preminula nekoliko dana kasnije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 21:33