VESELJE I JANJETINA

Ususret novim epizodama: Predstavljena nova sezona ‘Kumova‘, najgledanije serije u Hrvatskoj

Na male ekrane se vraća popularna serija Nove TV, ‘Kumovi‘, a u ugodnoj atmosferi se okupila cijela glumačka postava

Glumci iz serije

 Biljana Blivajs/Cropix

Uoči početka emitiranja omiljene dramske serije ‘Kumovi‘ koja s novom sezonom kreće 4. rujna na Novoj TV, na setu su se okupili glumci s kreativnim timom kako bi predstavnicima medija najavili skori start nove sezone, ali i otkrili što gledatelje sve očekuje. Uz najavu nove, treće sezone koja u ponedjeljak kreće s emitiranjem, otkriveno je i da Nova TV trenutno snima četvrtu sezonu serije.

image

Momčilo Otašević i Konstantin Haag

Biljana Blivajs/Cropix

Na mezu kod Macana, novinare je dočekao Milan Štrljić koji ih je u liku Stipana Macana svesrdno pozdravio i zaželio dobrodošlicu na set gdje nastaje najgledanija serija u Hrvatskoj, a ovom posebnom eventu osmišljenom kao proslava rođenja Stipanove prve praunuke Cvite nazočili su i ostali glumci serije - Radoslava Mrkšić, Daria Lorenci Flatz, Vedran Mlikota, Mirna Mihelčić, Lovre Kondža, Lara Obad, Barbara Vicković, Stojan Matavulj, Vladimir Tintor, Olga Pakalović, Momčilo Otašević, Nika Barišić, Uršula Najev, Konstantin Haag, Jagoda Kumrić, Marina Redžepović, Petra Kraljev, Mijo Kevo, Domagoj Ivanković.

image

Olga Pakalović, Marina Redžepović, Vladimir Tintor, Vedran Mlikota, Fabijan Pavao Medvešek

Biljana Blivajs/Cropix
image

Nika Barišić i Ana Ursula Najev

Biljana Blivajs/Cropix

‘‘Okupiti se s cijelom ekipom i vidjeti toliko entuzijazma među svima, pa i među medijima, bilo je nevjerojatno iskustvo. Ova serija ima posebno mjesto u mom srcu, i imati priliku podijeliti detalje o nadolazećoj sezoni s našim obožavateljima i novinarima pravo je zadovoljstvo‘‘ izjavio je Milan Štrljić.

image

Barbara Vicković

Biljana Blivajs/Cropix

Uz već uigranu glumačku postavu, u četvrtoj sezoni koja se trenutno snima, u seriju ulaze i glumci Žarko Radić, Fabijan Pavao Medvešek, kao i Nataša Janjić koji će donijeti nove obrate i dodatno uzburkati već uzavrelu atmosferu u Zaglavama.

image

Nataša Janjić i Darija Lorenci Flatz

Biljana Blivajs/Cropix
image

Vedran Mlikota i Radoslava Mrkšić

Biljana Blivajs/Cropix

‘‘Jako mi je drago što sam se pridružio ovoj sjajnoj ekipi. Njihova predanost i strast prema ovom projektu neizmjerne su, i već sada znam da smo stvorili nešto posebno za gledatelje. Na setu je je jako dobra atmosfera, lik kojeg igram, a kojeg će gledatelji tek upoznati, svakako je jedan osebujan karakter i vjerujem da će se uvući gledateljima pod kožu. Radujem se što ćemo zajedno otkriti nove sfere priče i ponuditi gledateljima najbolji doživljaj.", poručio je Žarko Radić.

image

Radoslava Mrkšić i Darija Lorenci Flatz

Biljana Blivajs/Cropix

Press event nije samo pružio priliku za razgovor s glumcima, već je i omogućio medijima da zavire iza kulisa i saznaju više o procesu stvaranja serije koju režiraju Zoran Margetić, Tomislav Rukavina, Robert Orhel te Darko Drinovac, a nastaju iz pera pisaca Deje Matas, Nataše Buljan, Jelene Gotovac, Milijana Ivezića, Tomislava Hrpke, Vedrane Klepice, Zrinke Pavlić.

image

Predstavljanje nove sezone popularne serije Kumovi u produkciji Nove TV

Biljana Blivajs/Cropix
image

Predstavljanje nove sezone popularne serije Kumovi u produkciji Nove TV

Biljana Blivajs/Cropix

‘‘Nove sezone serije ‘Kumovi‘ predstavljaju logičan korak naprijed, ali i jedno osvježenje. Uspjeli smo zadržati duh i srž onoga što čini ‘Kumove‘ tako posebnim, dok smo istovremeno pružili nove elemente koji će iznenaditi i oduševiti našu publiku. Dramski momenti su dublji, humor je još istančaniji, a likovi prolaze kroz izazove koji će ih natjerati da rastu i mijenjaju se. ‘Kumovi‘ su od samog početka emitiranja imali posebno mjesto u srcima brojnih vjernih gledatelja, i mi smo se posvetili tome da ta veza ostane i dalje tako snažna i kroz naredne epizode.‘‘, izjavio je Josip Žuvan, kreativni producent serije.

image

Predstavljanje nove sezone popularne serije Kumovi u produkciji Nove TV

Biljana Blivajs/Cropix

Nova sezona koju će gledatelji imati priliku pratiti od ponedjeljka 4. rujna na Novoj TV donijet će nove uzbudljive preokrete, a čemu će se gledatelji smijati, što će ih šokirati, a što iznenaditi – tek će otkriti.

Ne propustite novu sezonu najiščekivanije serije od ponedjeljka do petka od 20.15 sati na Novoj TV!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 20:15