VIRTUALNI VAPAJ

Utučena Nina Morić plače za sinom i poručuje mu: ‘Zamijenila sam te magičnom mačkom‘

‘Sine moj, koliko bih htjela biti u tvome zagrljaju‘, tuguje proslavljena hrvatska manekenka sa talijanskom adresom
 Instagram

Suživot s Ninom Morić pod istim krovom u četiri zida je dosadan. Zaključila je to proslavljena hrvatska manekenka s talijanskom adresom nakon što se njezin 18-godišnji sin Carlos Maria Corona, s prvim danima punoljetnosti, prošlog mjeseca odlučio preseliti k ocu Fabriziju.

image
Instagram

Da joj je to teško palo kao i činjenica da joj sin nedostaje jer ga, sudeći prema objavama na društvenim mrežama, duži vremenski period nije vidjela, manekenka je objavila poduži 'post' kojeg su prenijeli svi talijanski mediji.

- Sine moj, koliko bih htjela biti u tvome zagrljaju. Samo da te vidim na pet minuta kako bih se izgubila u tvome osmjehu, u tvojim očima punim sjaja i u čistoći duše. Tad je moje srce prepuno otkucaja a oči pune tebe. Tvoja odsutnost me poždere pa sam se odlučila sažaliti sama nad sobom. Znaš da kad si dvoje pripadaju, pronađu se i kada su potpuno izgubljeni. Probaj shvatiti da nisi ti taj koji treba biti otac, nego sin. Biti sjedinjen s ocem je prekrasno, ali taj odnos mora biti bezuvjetan, ali znam sigurno da te prevoli. Zahvaljujem ti se sine moj što si me učinio ponosnom majkom. Tako mi nedostaješ.. sve dok se ponovno ne susretnemo u vječnosti – napisala je Nina Morić sinu u virtualnom svijetu i potom mu, u jednom od idućih objava, dala do znanja i da ga je "zamijenila" s mačkom kojeg je nazvala Mjesec.

image
Instagram

- Konačno je stigao Moon. I tako bih htjela da ga konačno upoznaš. U konačnici, zajedno smo ga htjeli. I on je magičan, pričala sam mu o tebi... i nekako mislim da te on već poznaje – zaključila je manekenka.

Na upite pratitelja koji su komentirali vapaje za sinom, zašto je sin otišao živjeti kod tate, Morić je bila jasna: "Zato što ima 18 godina i stoga on odlučuje gdje će živjeti. Vjerojatno se s tatom bolje zabavlja. Kako se čini, ja sam previše dosadna".

image
Instagram

Inače, 18-godišnji mladić na pragu punoljetnosti startao je kao model za modni brend koji je kreirao njegov otac pa je možda i to jedan od razloga zašto je majčin milanski dom zamijenio očevim u istoj prijestolnici mode.

image
Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 00:28