SEVE NA MALDIVIMA

‘Uvijek se ispovijedam. Nekad svećeniku, nekad popu. Ovi prvi, doduše, ne daju moje poruke u javnost‘

Objavila je i fotografiju uz koju je napisala ‘Mama ŠČ‘. Možda se prepoznala u stihu ‘Mama ljubila morona‘...

Severina uživa na Maldivima

 Instagram/Severina

Sad već s velikom sigurnošću možemo kazati tko će biti najveća navijačica Leta 3 na svibanjskom Eurosongu. Ne, nije riječ o mamama, ženama ili kćerima riječkih rockera, nego o Severini, koja posljednjih tjedana svojim kolegama iskazuje podršku na najljepši mogući način.

Tako je učinila i ovog puta pa je na Instagramu uz najnoviju fotografiju na kojoj pozira u dvodijelnom kupaćem kostimu kratko napisala ‘Mama Šč‘, dajući tako svima do znanja da se definitivno prepoznala u stihovima ‘Mama ljubila morona‘.

Osim fotografijama splitska pjevačica temperaturu zadnjih sati podiže i zbog svojih izjava. Svi srpski mediji prenose njen intervju za srpsko izdanje magazina ‘Story‘ u kojem je između ostalog ispričala kako je u toj zemlji postala omražena zbog negativnih komentara na račun Srbije, te uvreda upućenih srpskom patrijarhu Porfiriju. Na pitanje kaje li se zbog toga, kazala je:

- Uvijek se pokajem (smijeh), a poslije se ispovijedim. Nekad katoličkom svećeniku, a nekad bih se obraćala pravoslavnom popu. Doduše, ovi prvi ne daju moje poruke u javnost. Bar dosad nisu - uz smijeh je rekla Severina, koja je, podsjetimo, prema pisanju srpskih medija mjesecima slala poruke srpskom patrijarhu, govoreći mu: ‘Pope, družiš se s krimosima‘.

Srpski Alo! piše kako je poglavar SPC na kraju sve prijavio hrvatskom DORH-u i dodaje da je pokrenut predistražni postupak protiv Severine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 22:32