VIRTUALNA ZABAVA

Uvijek za dlaku ispred svih: Pridružite se akciji i - ošišajte Tonija Cetinskog!

Presretan sam da mogu i ja konstantno učiti i eksperimentirati, kako s novim tehnologijama, tako i s glazbom - kaže Tony

Tony Cetinski

 Bozidar Vukicevic/Cropix

Uvijek sam težio novim stvarima - kaže Tony Cetinski, prvi glazbenik s ovih prostora koji je potpisao ugovor s tvrtkom Qvrse, čime je postao pionir na polju spajanja glazbe s novom tehnologijom.

Tony se voli našaliti pa često i sam kreira parodije na svoj račun, a ovoga puta to je učinio upravo kroz virtualnu zabavu. Tako je započela ideja o akciji ‘Ošišaj Tonija‘. Biti će to naravno virtualna avantura u kojoj će se svi moći zabaviti i ujedno osvajati raznolike nagrade, primjerice kroz odabir najbolje frizure. Sve će to biti samo uvod u promociju novog spota duet pjesme s mladim i perspektivnim glazbenikom Adijem Šoše u pjesmi ‘Sve ili ništa‘ autora Amila Loje. Video spot je sniman uz pomoć umjetne inteligencije, ali pod redateljskom palicom Paola Gentilinija.

image

Tony Cetinski - Sve ili ništa

Promo/

- Veliki mi je izazov suradnja s mladim i kreativnim ljudima. Presretan sam da mogu i ja konstantno učiti i eksperimentirati, kako s novim tehnologijama, tako i s glazbom - kaže Tony.

image

Tony Cetinski - Sve ili ništa

Promo/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 18:47