BEZ BOTOKSA, FILERA, HIJALURONA?

Vanja Halilović tvrdi da je 100% prirodna, na Instagramu je napali: 'Ako se korigiraš, ne laži'

 Instagram

Vanja Halilović na Instagramu je tijekom vikenda podijelila fotografiju za koju je pozirala tijekom svog rituala uljepšavanja.

- Još uvijek 100% moje prirodno lice, nos, usta, zubi. Bez botoksa, filera, hijalurona - napisala je bivša manekenka i voditeljica u opisu.

U ustima je držala aparat za izbjeljivanje zubi, a lice je prekrila maskom. Vanja je tako, iz sebi znanih razloga, odlučila drugima dati do znanja da se ni u 33. godini nije podvrgnula plastičnim operacijama iako se u nekoliko navrata šuškalo da je povećala grudi.

Kako to već biva, u komentarima pod fotografijom već su joj se javili neki koji joj ne vjeruju.

- Djevojko draga, ako se već korigiraš estetski nemoj onda i lagati, već otvoreno pričaj o tome da te druge djevojke mogu pitati za mišljenje i savjet. Te priče o prirodnosti pričaj ljudima koji te ne poznaju, a znaš i sama što si korigirala. I da, u usta se stavlja hijaluronska. Ali to i sama znaš - komentar je uz koji je osoba koja ga je napisala dodala i fotografije 'prirodne' Vanje. No Vanja joj nije ostala dužna.

- Nepoznata draga osobo, žao mi je sto kriješ identitet kad tvrdiš da se poznajemo. Upravo zbog Vas takvih i svakodnevnih upita na račun moga lica i izmišljenih korekcija, ovako nešto sam i napisala i čvrsto stojim iza jedine istine koja je gore navedena. Ugodan vikend - poručila je Vanja.

Kad je njezin izgled u pitanju, u jednom je intervjuu izjavila kako je godinama vjerna određenom brendu kozmetike koji joj najbolje paše te da se njih ne odriče. Njega lica i tijela joj je jako bitna, a tijekom dana se ne šminka.

Jednom tjedno odlazi na tretmane koji održavaju njezinu kožu mladolikom, a nikada ne ide spavati dok temeljito ne očisti lice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:16