12. SEZONA

Večeras počinje nova sezona showa ‘Zvijezde pjevaju‘: Evo koga ćemo sve gledati u hit emisiji

Poznata lica otpjevat će hitove raznih žanrova, od popa, funka, rocka, dancea, šansone, hip hopa i balade

Jelena Perčin i Bojan Jambrošić

 Marko Todorov/Cropix

Nova 12. sezona showa „Zvijezda pjevaju“ starta danas na HTV-u s početkom u 20.15 sati. Osam novih parova sudjelovat će u popularnom glazbenom spektaklu koji će voditi legendarni duo Barbara Kolar i Duško Ćurlić. Sastav žirija čine kao i prošle godine Danijela Martinović, Marko Tolja i Mario Lipovšek Battifiaca.

Splitski chef Ivan Pažanin pjevat će uz mentoricu Jelenu Žnidarić, poznatiju kao Zsa Zsa, a nedavno je za Jutarnji otkrio kakva su bila njegova dosadašnja iskustva u pjevanju.

- Nikakva! Nigdi nisam piva, a mislim da je i bolje da nisan, kaže Splićanin koji inače uživa u Oliverovim pjesmama, ali i klapama.

Bojan Jambrošić bit će mentor glumici Jeleni Perčin, kojoj će ovo biti odličan izazov budući da, kako je sama nedavno izjavila, nema puno iskustva u pjevanju.

image

Jelena Perčin i Bojan Jambrošić

Marko Todorov/Cropix

- Pjevala sam par puta u predstavama, uglavnom kamuflirajući se među kolegama. Inače volim pjevati, rado pjevam po tulumima, uvijek svjesna svojih mogućnosti, odnosno nemogućnosti. Ali, unatoč tome ne dam se obeshrabriti, jer pjevanje je radost, a radosti nikad dosta, govori glumica.

Modni dizajner Boris Banović u paru je s dugogodišnjom mentoricom showa Ivanom Kindl, a nedavno je za Jutarnji i otkrio kako je oduvijek imao veliku želju pjevati, odnosno biti rock-zvijezda.

image

Boris Banović i Ivana Kindl

Marko Todorov/Cropix

- Ja sam oduvijek sanjao o tome da postanem rock-zvijezda jer rockeri imaju zabavan i dinamičan život, pun smijeha i glazbe, kaže dizajner.

Riječki komičar Davor Jurković koji je prije mnogo godina s Battifiacom glumio u humoristično-igranom showu „Bijele udovice“ natječe se s Ginom Damjanović.

image

Davor Jurkotić i Gina Damjanović

Marko Todorov/Cropix

- Svi profesionalni pjevači koji su me do sada čuli kako pjevam, nakon toga su zaplakali. Nakon mog pjevanja ridao je i Battifiaca. Razumijem ga, suze su mu došle zbog ljubomore i zavisti. Što bi on dao da može pjevati poput mene, šali se Jurković.

Spisateljica i kolumnistica Andrea Andrassy pjevat će uz mentora Ivana Penezića.

- Večeras možete vidjeti kako izgleda kada mi se jako tresu ruke. Bit će i Ivan Penezić, on će pjevat mirnih ruku jer zna što radi, podijelila je na društvenim mrežama.

Voditeljica i podcasterica Ana Radišić zapjevat će uz Alena Đurasa, koja je do sada pjevala samo u svoja četiri zida iako glazbu obožava, kako je nedavno podijelila sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

image

Ana Radišić i Alen Đuras

Marko Todorov/Cropix

Mladi glumac Lovro Juraga za mentora je dobio Vjeku Ključarića dok je glumica Lucija Šerbedžija u paru s Ivankom Mazurkijević.

Pored novih natjecatelja i mentora, novost je što će u dvije epizode o konačnom poretku odlučivati dodatni dueli, a tijekom finalne emisije bit će otkrivene pjesme koje su zvijezdama obilježile život. Također, kroz sedam epizoda poznata lica otpjevat će hitove raznih žanrova, od popa, funka, rocka, dancea, šansone, hip hopa i balade, a umjesto mjuzikla vratio se Novi val.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 07:47