DRUGA SEZONA

Večeras se vraća Knjazov popularni serijal: ‘Zašto je lisicama značajan broj 40 i koliko su inteligentne vrane?‘

Novi nastavci ovog serijala nazvani su "Pametan kao vrana, hrabar kao jež", a prva epizoda kreće večeras na HTV1 u 20.15

Robert Knjaz

 Hrt/Hrt

Robert Knjaz vraća se na program HTV-a sa svojim "životinjicama", točnije drugom sezonom emisije koju je ovog puta naslovio "Pametan kao vrana, hrabar kao jež". Nakon što je prvi dio serijala "Pametan kao kokoš, tvrdoglav kao magarac" postigao veliki uspjeh, Knjaz se upustio u snimanje novih avantura ove zabavno-poučne emisije. U ovoj sezoni bavi se vrlinama i manama devet divljih životinjskih vrsta.

"Otkrit ćete skaču li jeleni više od Blanke Vlašić, zašto je lisicama značajan broj četrdeset i koliko su inteligentne vrane? Gledat ćete nindža ježeve, vjeverice koje skijaju na vodi, sobovsku olimpijadu te čovjeka koji je živio kao jazavac. Masai nam pričaju o afričkim pčelama ubojicama, Latvijci o selu za kuniće, a posjetili smo i Amerikanca koji košnice s pčelama drži u svome stanu usred Bronxa.", najavio je Knjaz.

Prva od osam epizoda druge sezone "Pametan kao vrana, hrabar kao jež" na rasporedu je večeras na HTV1 od 20.15 sati. Nazvana je "Ježeva kućica" jer je ta slavna priča Branka Ćopića, smatra Knjaz, razlog je zbog kojeg mnogi Hrvati lajkaju ježeve.

"Englezi o ježevim kućicama ne pričaju, oni ih grade. Saznali smo odakle im tolika ljubav prema ovoj životinji bogatog noćnog života. Otkrivamo i sve tajne ježeve bodljikave zurke kao i upute za maženje ježa. Saznajemo zašto je jež jači od zmije, kako se snalazi kao nindža i još mnogo bodljikavih detalja.", stoji u najavi za večerašnju epizodu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:45