NISU SI OSTALE DUŽNE

Vedrana Rudan ‘spustila‘ Joksimovićevoj supruzi: ‘Još kad biste i pročitali knjigu... Ali to bi bilo previše‘

Književnica je gostovala u emisiji voditeljice Jovane Joksimović, gdje je predstavljala svoju novu knjigu

Vedrana Rudan i Jovana Joksimović

 Screenshot Twitter

Domaća književnica Vedrana Rudan gostovala je u emisiji srpske voditeljice Jovane Joksimović, supruge poznatog pjevača Željka Joksimovića, gdje je predstavljala svoju novu knjigu 'Doživotna robija'.

U jednom su se trenutku Vedrana i Jovana malo provocirale, no sve je završilo u šaljivom tonu.

"Dođite ako nemate što raditi. Ona će meni sada potpisati knjigu, ja uvijek volim pročitati što mi je napisala, uvijek je to nešto...", rekla je Joksimović, na što joj Rudan nije ostala dužna.

"Još kad biste i knjigu pročitali... Ali to je previše, nećemo sada pretjerivati. Vi ćete potpis pročitati", odgovorila je Rudan.

"Ovo je moja emisija, ja sam urednica. Reklame!", rekla je Vedrana u šali, referirajući se na Jovaninu nedavnu izjavu u emisiji, kada joj je gost bio lider pokreta Oslobođenja Mlađan Đorđević, a sukobili su se oko Aleksandra Vučića.

Vedrana Rudan dodala je da je sebi obećala 'da će biti fina i da neće reći ništa provokativno.' "Hvala vam na toj samokontroli", odgovorila joj je Jovana Joksimović.

Rudan je tada krenula pisati posvetu, ali opet su pale šale na račun voditeljice. "Napisat ću ovdje Ivani najvećoj, mislim, ja to uvijek prevedem. Da napišem Ivani ili Jovani?", našalila se Vedrana, na što je voditeljica odgovorila da je često zovu i Jelena.

"Napisat ću ipak Jelena, žena koja ima. Dakle, Jeleni najvećoj", govorila je Rudan tijekom potpisivanja knjige.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 09:35