KONCERTNI SPEKTAKL

Velik uspjeh Dina Merlina u Beču: Stao uz bok Stonesima, Eltonu Johnu, Metallici, U2, Lady Gagi...

Slavnu arenu u središtu Beča, Wiener Stadthalle, Dino Merlin rasprodao je do posljednjeg mjesta

Dino Merlin napunio Wiener Stadthalle

 Arnej Misirlic/

Sarajevski glazbenik doživio je još jedan veliki trijumf u svojoj bogatoj umjetničkoj karijeri. Slavnu arenu u središtu Beča - Wiener Stadthalle, kulturni i kultni centar Austrije, rasprodao je do posljednjeg mjesta. Dino Merlin prvi je i jedini glazbenik s ovih prostora koji je ikad ovdje nastupio i pritom ovu prestižnu arenu napunio svojim brojnim obožavateljima. To je doista impresivan uspjeh, tim više jer je tako stao uz bok najvećim svjetskim zvijezdama koje su dosad tamo nastupale, kao što su Rolling Stonesi, Elton John, Metallica, Prince, Queen, Bob Dylan, U2, Coldplay, Beyonce, Lady Gaga, Rihanna i još mnogi drugi...

image

Koncert Dina Merlina u Beču

Arnej Misirlic/
image

Koncert Dina Merlina u Beču

Arnej Misirlic/

Njegov show na aktualnoj turneji "Mi“ publici se svidio već od prvih taktova pjesme "Da šutiš“ u osvježenom aranžmanu nakon koje su se tijekom dvoipolsatnog koncerta nizali dobro poznati evergreeni i bezvremenski hitovi, a u nekoliko navrata tijekom nastupa njegov performans nagrađen je gromoglasnim i neprekidnim ovacijama.

image

Koncert Dina Merlina u Beču

Arnej Misirlic/
image

Koncert Dina Merlina u Beču

Zeljko Vidinovic/

- Ovo sinoć je bilo nešto posebno i jedan od najznačajnijih koncerata u mom životu na koji sam jako ponosan. Podrška moje publike tjera me da dajem svoj maksimum, ali mi daje i snagu i elan koji mi je za to potreban i zahvalan sam na tome, poručio je nakon koncerta slavni umjetnik.

image

Koncert Dina Merlina u Beču

Zeljko Vidinovic/
image

Koncert Dina Merlina u Beču

Zeljko Vidinovic/

Nakon potpuno rasprodane turneje u Hrvatskoj, Sloveniji, Švedskoj, Italiji i Austriji, koncertni spektakl Dina Merlina nastavit će prenositi dobre vibracije i pozitivnu energiju diljem Europe.

Novu godinu dočekat će s najvatrenijim obožavateljima u hotelu Rixos Premium u Dubrovniku, a dan kasnije nastupit će na open-air koncertu u Budvi ispred starih gradskih zidina. Na proljeće i ljeto iduće godine namjera mu je prirediti velike spektakle u Zagrebu, Splitu, Beogradu i Skopju. Planovi su već daleko odmakli, a obožavatelji iz cijele regije željno iščekuju objavu datuma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 05:34