'UDARIT ĆU TE, PRESTANI SNIMATI'

VELIKA BAHATOST POPRAĆENA PRIJETNJAMA Otkriveno tko je muškarac u pratnji Lidije Bačić koji je napao fotoreportera u samom središtu Zagreba

 
Fayo i Lidija Bačić
 Damjan Tadić / CROPIX

Nevjerojatnu bahatost popraćenu prijetnjama pokazao je jučer menadžer splitske pjevačice Lidije Bačić, Faruk Buljubašić Fayo, prema fotoreporteru Cropixa Damjanu Tadiću koji je u samom središtu Zagreba fotografirao oskudno odjevenu pjevačicu dok je sa svojim timom snimala spot.

Kad je ugledao Cropixova fotoreportera, Buljubašić je vrlo agresivno pokušao spriječiti fotografiranje urlajući kako je spot tajan, premda se snima u najprometnijoj zagrebačkoj ulici.

Prijeteći da će Tadića udariti ako još jednom podigne fotoaparat, nekoliko je puta naglasio kako je snimanje spota platio “vrtoglavih” pet tisuća eura, a prijetio je i tužbom iako je naš fotoreporter stajao na ulici, što je javna površina na kojoj je snimanje dopušteno.

- Makni se, što slikaš? Plaćam spot pet tisuća eura, tko si ti, za koga radiš? - izrešetao je pitanjima Buljubašić Damjana Tadića koji se nakon toga uredno predstavio, no menadžer Lidije Bačić postajao je sve agresivniji.

Naglasio je kako je spot tajan, iako su Ilicom u tom trenutku prolazile stotine ljudi koji ne samo da su mogli vidjeti snimanje spota i Lidiju Bačić u vrlo seksepilnoj odjevnoj kombinaciji, nego i, u najmanju ruku, nepristojno Buljubašićevo ponašanje.- Ne smiješ to snimati, tužit ću te - prijetio je Buljubašić koji je i šakom krenuo na Tadića vičući da će ga udariti ako nastavi sa snimanjem.

U galeriji fotografija pogledajte fotografije sa snimanja spota:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 12:06