ZORAN PREDIN I GOSTI

Velika imena prvi put zajedno na zagrebačkoj sceni: Pjevat će na koncertu za pomoć stanovnicima Petrinje i okolice

Organizator najavljuje dva sata hitova Zorana Predina, Davora Gopca i Anje Rupel, bivše vokalistice kultnog benda Videosex

Anja Rupel, Zoran Predin i Davor Gobac

 PROMO

Koncert za pomoć stanovnicima Petrinje i okolice, koji će se u organizaciji Rotary kluba Zagreb Gradec održati 27. ožujka s početkom u 20 sati u Lisinskom, glazbena je poslastica za izbirljivu zagrebačku publiku nešto iskusnijeg koncertnog staža. Organizator najavljuje dva sata hitova, a poznavajući Zorana Predina i Davora Gopca, neće biti dosadno ni tijekom glazbenih intermezza.

Anja Rupel, bivša vokalistica kultnog benda Videosex, pojavljuje se nakon dugo godina pred zagrebačkom publikom, a njezin duet s Gopcem - i to izvedbu hita "Kako bih volio da si tu" - fanovi čekaju s velikim nestrpljenjem.

Zorana Predina pratit će dugogodišnji suradnici, vrsni sastav Damirov Django Group.

Koncert je organiziran povodom humanitarnog djelovanja Rotary kluba Zagreb Gradec za pomoć stanovnicima Petrinje i okolice. Prihodi od koncerta namijenjeni su završetku obiteljskih kuća koje je Rotary klub Zagreb Gradec započeo graditi na potresom pogođenom području.

Korisnici istih bit će mlade obitelji s djecom čiji su domovi uništeni u potresu i koji od tad žive u stambenim kontejnerima. To je još jedna u nizu pomoći koje su Klub i njegovi pojedinačni članovi uputili stradalima od potresa - od interventnog smještaja za više od 120 osoba odmah nakon potresa, devet mobilnih kućica, do desetaka podijeljenih agregata i grijalica, dodjele više od 30 kamp prikolica, privremenog apartmanskog smještaja za više od 200 osoba te financiranja izgradnje i sanacije više obiteljskih kuća za mlade obitelji.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Lisinskog i na ulaznice.hr, a cijene ulaznica su 20, 23, 27 i 33 eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 19:31