TRBUŠČIĆI I NASMIJANA LICA

Veliki baby boom među poznatim hrvatskim parovima: Majke i očevi postat će poznate glumice, voditeljice, slavni tenisač, nogometaš Reala...

 
S lijeva da desno: Novinarka Edita Misirić rodit će za koji tjedan; Marijana Mikulić s prvim sinom, upravo je objavila da čeka treće dijete; Jelena Perčin i Momčilo Otašević dobit će prvo zajedničko dijete; Navodno je trudna i Nives Ivanišević

Zaokruženi trbuščići i nasmijana lica mnogih poznatih budućih majki i očeva potvrđuju da će ove godine na svijet doći doista puno “celebrity” beba.

Vesela sestra “I eto tako, još jednom ispočetka. Hvala svima na čestitkama. Ljubim vas, grlim vas... Ovog Uskrsa i ja sam jaje iznenađenja”, napisala je na svom Instagramu Marijana Mikulić, potvrđujući tako da će na jesen treći put postati mama. Glumica, koja je u sretnom braku s Josipom Mikulićem, profesorom i pročelnikom Katedre za turizam na Ekonomskom fakultetu u Zagreb, majka je devetogodišnjeg Ivana i petogodišnjeg Andrije, a još nije poznato hoće li ove godine na svijet donijeti još jednog dječaka ili djevojčicu.

Zagreb, 140414.
Hotel Sheraton.
Na fotografiji: Glumica Marijana Mikulic sa sinom Andrijom.
Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
Biljana Gaurina / CROPIX
Glumica Marijana Mikulić sa sinom Andrijom

Nakon dvije i pol godine skladne veze glumica Jelena Perčin (37) i crnogorski glumac Momčilo Otašević (27) čekaju dijete, a prinovi se veseli i Lota (8), Jelenina kći iz glumičina prvog braka. Jelena je otkrila kako su ona i Momčilo bili presretni kada su saznali da je trudna, a glumica priznaje da je bila malo iznenađena, ali i sretna jer djeca su za nju velika sreća.

Jelena Perčin i Momčilo Otašević dobit će prvo zajedničko dijete

Ruska imena

Doris Pinčić za koji će mjesec postati majka djevojčice. Svoje prvo dijete, sinčića Donata, Doris je rodila u veljači 2014. godine, a na rođendan svoga supruga Borisa televizijska je voditeljica obznanila da ovaj put nosi curicu.

Doris Pinčić Rogoznica čeka drugo dijete

Bebicu čeka i Edita Misirić, a ona i njezin suprug Jakov Vrkljan raduju se dolasku sina za kojega su već odabrali i ime. - Sviđaju nam se ruska imena, a odabrali smo jedno koje je često i kod nas - kaže Edita.

Novinarka Edita Misirić rodit će za koji tjedan

Za razliku od nje, Goran Ivanišević i njegova supruga Nives ne žele niti potvrditi, niti demantirati da je lijepa radijska voditeljica u blaženom stanju, ali umjesto njih govore sve šire haljine ispod kojih proviruje njezin zaobljeni trbuščić. Proslavljeni tenisač već ima roditeljskih iskustava no njegovoj Nives će ovo biti prvo takvo iskustvo.

Navodno je trudna i Nives Ivanišević

Potkraj travnja trebala bi roditi Alma, supruga glumca Amara Bukvića. Ovoj vijesti ponajviše se razveselio njihov 2,5-godišnji sin Aman koji je ove godine krenuo u vrtić i već se polako priprema za svoju najvažniju ulogu - velikog brata. Od osoba bliskih paru novinari su doznali da čekaju curicu.

Amar i Alma Bukvić čekaju curicu

Puno savjeta

Šuška se da curicu čekaju i Izabel i Mateo Kovačić. Supruga nogometaša, naime, nedavno je pozirala držeći u ruci ružičaste dječje cipelice. Tako je, doduše, promovirala svoj brend dječje obuće i odjeće od prirodnih materijala, ali izvori bliski paru govore kako je tom objavom željela dati na znanje da je u drugom stanju.

Svoga prvog sina čekaju i pjevač Alen Hržica i njegova supruga Rikarda, a otkrili su kako će se maleni zvati David. Navodno će i glumac Filip Juričić ove godine drugi put postati otac, a ne zna se nosi li njegova zaručnica Nika Dogan curicu ili dječaka.

Sa svojim partnerom Aleksandrom Pupićem prvo dijete čeka glumica Mia Anočić. Otkad je obznanila da je trudna, svi je, kaže, obasipaju dobronamjernim savjetima koji će joj, sigurno je, itekako dobro doći kad uzme bebicu u naručje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 15:08