U PROGRAMU UŽIVO

Veliki gaf Barbare Kolar: Pogledajte kako je reagirala na spomen miljenika naše estrade koji se bori za život

U trenutku dok je njezin gost pričao o čovjeku koji se tjednima bori za život u bolnici, Barbara je neprimjereno reagirala

Barbara Kolar, Radislav Jovanov Gonzo

 Screenshot HTV

U emisiji ‘Kod nas doma‘ emitiranoj u utorak poslijepodne na HRT-u voditeljica Barbara Kolar u studiju je ugostila redatelja glazbenih video spotova Radislava Jovanova Gonza, piše Slobodna Dalmacija.

Pred sam kraj razgovora Gonzo je kazao kako radi na novom filmu ‘Bambina‘ prema mjuziklu kojeg je na daske splitskog HNK postavio Krešimir Dolenčić.

- U fazi je prijave na HAVC i daj Bože da nas prihvate. To je film koji bi se bavio 86.-om, bilo bi puno muzike, plesa i splitskog ambijenta, jedan onako splitski film. Volio bih taj film posvetiti mom dragom prijatelju, nek se više ustane, Žari Batinoviću. Žare, ustani, molim te! - kazao je Gonzo sklopivši ruke prema nebu.

image

Radislav Jovanov Gonzo

Screenshot HTV

U trenutku dok je pričao o poznatom splitskom režiseru glazbenih spotova Žaretu Batinoviću, koji se već nekoliko tjedana bori za život u splitskoj bolnici, Barbara se počela glasno smijati, a njezino je hihotanje u eteru trajalo nekoliko sekundi.

Kolar se tijekom emisije nije ispričala gledateljima na krajnje neukusnoj i neprimjerenoj rekaciji očito ne znajući u kakvom se stanju Žare Batinović trenutno nalazi. Ipak, kako je tijekom emisije u stalnom kontaktu s uredništvom preko ‘bubice‘ u uhu, na ovaj ju je propust mogao upozoriti i netko od dnevnih urednika koji su se u tom trenutku nalazili u režiji.

Barbara je jedna od naših najpopularnijih TV i radio voditeljica, u svom je poslu poznata kao veliki profesionalac, a gaf koji joj se upravo dogodio jedan je od rijetkih u njezinoj bogatoj karijeri.

Njezini kolege s HRT-a koji su željeli ostati anonimni kažu nam kako su iznenađeni njenom reakcijom jer je uvijek predana poslu, a poznavajući Barbaru, dodaju, nije isključeno da se na svom propustu ispriča gledateljima te Žarinim kolegama, prijateljima i obitelji već u emisiji u srijedu.

Podsjetimo, Batinović je od siječnja u splitskoj bolnici. Žare je režirao spotove za naše najveće zvijezde, poput Severine, Gibonnija, Olivera, TBF-a, Parnog Valjka, Daleke obale, Nene Belana... Za spot ‘Teške boje‘ Gorana Bareta osvojio je Porina.

image

Žare Batinović

Ante Čizmić/Cropix

U bolnici je završio s upalom pluća i koronavirusa. Nažalost, njegovo zdravstveno stanje nije bolje i trenutno se nalazi u induciranoj komi. Njegov dobar prijatelj, skladatelj Ernest Pelaić na Facebooku je prije nekoliko dana napisao kako mu nedostaju njegove priče koje su ga znale nasmijati do suza.

- Jako mi fališ prijatelju. Molim te probudi se, ustani iz kreveta i kreni sa zajebancijom. Ovo više stvarno nema smisla... Fali mi ono tvoje: "Nabijem vas sve na k.... Usput hvala svima koji su zabrinuti i koji me svakodnevno pitaju za Žarino stanje, ali informacije koje ja dobijam redovito od njegove sestre su jedine sa kojima ja raspolažem, i koje nažalost ništa dobro za sada ne govore, nadam se da će se to promijenit uskoro na bolje. Nensi izdrži, znam da je tebi najteže, Žare je veliki borac, vraća se on sigurno - napisao je Pelaić.

image

Barbara Kolar

Screenshot HTV

Životno ugroženi redatelj u srijedu 1. ožujka imao je rođendan. Tim mu je povodom sestra Nensi na društvenim mrežama uputila emotivnu poruku.

- Nemam taj dar kao ti, za pisanje, al u ovom trenutku suvišne su riječi!! SRETAN TI ROĐENDAN, izbori se pa ćemo proslavit mi to onako po našemu, voli te tvoja Nensi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 00:46