DOMAĆI PROJEKT

VELIKI POVRATAK JOŠKA LOKASA NA MALE EKRANE Proslavio ga je Upitnik, uskoro će voditi novi kviz

 HRT

Na Prvome programu Hrvatske televizije u četvrtak s emitiranjem započinje novi domaći kviz Šifra.

- Nakon mnogobrojnih inozemnih licencnih kvizova Hrvatska radiotelevizija će nakon dugo vremena proizvesti domaći kviz, a pripremat ćemo ga u suradnji s produkcijskom kućom Tvornica bitova. Nadam se će se Šifra svidjeti gledateljima i da će biti rado gledana - ističe vršitelj dužnosti rukovoditelja Produkcijskoga odjela Zabava Hrvatske radiotelevizije Mario Sedmak.

Jedanput tjedno u trajanju do šezdeset minuta uz kviz Šifru gledatelji će provjeravati svoje znanje, a pred natjecateljima je zadatak da u nekoliko faza igre uz znanje ispitaju i svoju sigurnost u to je li upravo odabrani odgovor točan. Riječ je o zabavnome kvizu, s privlačnim audiovizualnim rješenjima, koji na savršen način spaja strategiju i rizik. Nedvojbeno je da će i gledatelji s natjecateljima proživljavati napete trenutke.

U ulozi voditelja na ekrane se vraća Joško Lokas:

- Šifra je u cijelosti domaći projekt. Na njemu su vrijedno radili zaposlenici Hrvatske radiotelevizije, scenografi, rasvjetljivači, tehnička ekipa i urednik emisije Igor Grković. Usto su domaći dizajneri osmislili vizualni identitet, a domaći autori glazbe cjelokupni audiokoncept. Na kraju, i domaći autorski tim stoji iza te izvorne ideje - otkriva Joško Lokas.

- Na danas često postavljeno pitanje Koja je vaša šifra?, odgovarat će kandidati koji uspiju doći na natjecateljsko mjesto s kojega mogu otići s osvojenim najvećim iznosom od 500 000 kuna - pojašnjava Joško Lokas i dodaje:

- Da zaključimo, kviz Šifra gledateljima Hrvatske radiotelevizije pružit će uzbudljivu igru i izniman audiovizualni doživljaj - obećaje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. studeni 2020 13:14