TATJANA JURIĆ

Veliki povratak omiljene voditeljice na male ekrane: ‘Osjećam se kao da sam se vratila doma‘

Nekad jedna od najtraženijih televizijskih voditeljica prihvatila je angažman u emisiji "Zdravlje na kvadrat" Nove TV
Tatjana Jurić
 Duje Miliša Za Novu Tv

Tatjana Jurić (38) vraća se na male ekrane.

Nekad jedna od najtraženijih televizijskih voditeljica prihvatila je angažman u emisiji "Zdravlje na kvadrat" Nove TV koja će se "osvježena" na njihov program vratiti 30. siječnja. Ovaj projekt za Novu TV radi inače producentska kuća Euron film & TV d.o.o., a urednik i suvoditelj je Dalibor Bosančić.

image
Duje Miliša Za Novu Tv

Inače za Jurić će ovo biti dvostruki povratak, jer ne samo da se vraća pred televizijske kamere, već i na Novu TV na kojoj je 2003. i započela svoju televizijsku karijeru. Radila je emisiju "Modell", vrlo zanimljiv projekt koji je u to vrijeme pokupio prilično pohvala, a Tatjani Jurić, bivšoj manekenki, bio je odskočna daska za nove angažmane.

image
Duje Miliša Za Novu Tv

- Jako se veselim ne samo povratku na televiziju, već i, mogu reći, povratku na Novu TV. Baš sam u programu Nove TV, sad već prije više od 15 godina, i počela raditi. Televizija je za mene puno više od pojavljivanja pred kamerama: rad na terenu, slaganje priče u montaži, sve ono “iza” je i razlog zašto toliko volim televizijsku produkciju - rekla je Tatjana.

image
Duje Miliša Za Novu Tv

Prije 15 godina s Nove TV je prešla na RTL, na kojem se zadržala sve do 2012. kada je s te komercijalne televizije kaže, otišla zbog magisterija. U međuvremenu je imala trogodišnju suradnju s HTV-om na projektu "Bingo", a onda praktički nestala s ekrana na kojem je nije bilo posljednje četiri godine.

image
Duje Miliša Za Novu Tv

- Snimanja su počela, već sam nekoliko puta bila na terenu, a sada, ovaj vikend ulazi i u prvu montažu. Sve me te osvijestilo koliko mi je televizija nedostajala, osjećam se kao da sam se vratila doma - govori Jurić koja zbog "Zdravlja na kvadrat" neće napustiti radio, točnije Narodni na kojem je posljednjih šest godina i vodi emisiju "Pravi dan".

image
Duje Miliša Za Novu Tv

Lifestyle emisija "Zdravlje na kvadrat" bavi se brojnim temama iz zdravstva, medicine, načina življenja, prehrane i drugih aspekata življenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 17:48