EMOTIVNI NASTUP

VELIKI POVRATAK TONYJA CETINSKOG Nakon tragične nesreće održao prvi koncert: 'Ne znam koliko da vam se zahvalim, iza nas su nimalo laki dani'

 
Tony Cetinski
 Luka Gerlanc / HANZA MEDIA

Tony Cetinski nastupio je u petak navečer u kultnom zadarskom Arsenalu. Popularnom je pjevaču ovo bio prvi nastup u poznatoj koncertnoj dvorani, a tijekom večeri je sa svojim bendom izveo niz hitova uključujući i "Blago onom tko te ima", "Kad žena zavoli" te "Tebe ne bih mijenjao". Također, bio mu je to prvi nastup nakon tragične nesreće u kojoj je sudjelovao početkom mjeseca u Rovinju, kada se pod kotačima njegovog Mercedesa našao muškarac. Tony je zbog tragedije bio otkazao neke nastupe.

Zadarski.hr piše da je Cetinski uoči koncerta rekao mu je velika obveza i prilika dati sve od sebe upravo u Zadru.

- Želim se zahvaliti svima na podršci koju ste mi dali u nimalo lakim danima iza nas, jednim dostojanstvenim i lijepim koncertom u gradu u kojem sam 90-ih godina možda češće nastupao nego igdje i za koji me vežu divna sjećanja.

Cetinski je uoči koncerta za ezadar rekao da se neovisno o prostoru gdje nastupa uvijek trudi dati sve od sebe te da na kraju krajeva publika čini nastup, a ne dvorana.

- Publika je ta koja vam daje energiju za dalje, koja vas uvijek nosi da pokušavate biti što bolji, rekao je.

Dan prije koncerta popularni se pjevač svojim obožavateljima obratio i putem Facebooka.

- Ne znam što da vam kažem i koliko da vam se zahvalim na ovolikoj podršci. Uvijek ste bili uz mene, i u najljepšim i u najtežim trenucima. Podigli ste me, nastavit ću dalje s koncertima. Kako ljudi kažu i kako ste mi i sami rekli tijekom svih ovih dana, život ide dalje. Moram živjeti dalje, moram se baviti ovim poslom. Hvala vam svima na podršci. Vidimo se na nadolazećim koncertima, rekao je Cetinski u videu.

Na kraju zahvalnice Tony je video zaključio s kraćim snimkom izvedbe svoje pjesme "23. prosinac" gdje se mogu čuti riječi pjesme: "Samo ostaje nada da vrijeme sad liječi sve rane, i da Bog ce mi dati sad snage preživjet' te dane."

Nakon otkazivanja koncerta u Zurichu koji se trebao održati 11. studenog, koncert u Arsenalu prvi je nastup Cetinskog nakon tragedije u rovinjskoj Pustoj ulici kada poznati glazbenik Mercedesom udario muškarca koji je ležao na cesti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 07:03