POPULARNA DORIS

VELIKI TRANSFER NA MALIM EKRANIMA Voditeljska zvijezda RTL-a prelazi na HRT, otkriveno koji će joj biti prvi, veliki voditeljski angažman

 
Doris Pinčić Rogoznica
 Neja Markicevic / CROPIX

RTL-ova voditeljska zvijezda Doris Pinčić Rogoznica prelazi na javnu televiziju. HRT se pohvalio u priopćenju za medije da od 1. veljače dobiva novo, voditeljsko pojačanje. Popularna voditeljica počinje suradnju sa Zabavnim i Mozaičnim programom javnog servisa.

Zasad su u planu voditeljski angažmani u popularnoj emisijii „Dobro jutro Hrvatska“, kao i vođenje većih HRT-ovih projekata, među kojima je prvi u nizu upravo vođenje ovogodišnje „Dore“!

Uza sve to, nakon također vrlo uspješne glumačke karijere - kako u TV serijama tako i u kazalištu - tijekom koje je dobila i Nagradu hrvatskog glumišta za ulogu Lutke u predstavi „Lutka“ Mire Gavrana, svestrana Doris uz redovne voditeljske angažmane nastavlja i svoj diplomski studij komunikacija i odnosa s javnošću na studiju Edward Bernays u Zagrebu:

- Nakon gotovo šest godina rada na RTL televiziji, koji je za mene bio iznimno dobra platforma za učenje televizijskog zanata i stjecanje iskustva, mogu im reći samo jedno veliko hvala. Naša je suradnja uistinu bila više nego korektna, s obje strane, putem sam tamo stekla i brojne prijatelje, i to razdoblje smatram najljepšim do sada u mom profesionalnom životu. Ipak, vjerujem da sreća prati hrabre, i da ponekad treba izaći malo i iz tzv. zone komfora, te ispitati svoje granice i mogućnosti, pa sam stoga rado prihvatila novi izazov i ponudu koja mi je stigla s Prisavlja. HRT kao javni servis po mom mišljenju nudi vrtlog mogućnosti za stjecanje novih iskustava i veselim se svemu što je pred nama. A nadam se, najviše na dobrobit naše publike, rekla je Doris.

U povodu prelaska voditeljice Doris Pinčić Rogoznice s RTL-a na javnu televiziju, javno se oglasio i RTL, koji je svoju izjavu objavio na službenim stranicama televizijske kuće.

- RTL zahvaljuje Doris Pinčić Rogoznica na ugodnoj i profesionalnoj suradnji u raznim projektima prethodnih godina. Doris želimo puno uspjeha u daljnjem profesionalnom i privatnom životu, poručili su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:16