OLIVEROVA UDOVICA

Vesna Dragojević otkrila da ima bračnih ponuda, pao susret s ljubavlju iz mladosti: ‘Kasno si se sjetio, Zorane...‘

Ispričala je i kako ju je Oliver pratio po Stradunu kad mu je zapela za oko, iako je tada imao djevojku

Vesna Dragojević

 Tom Dubravec/Cropix

Kad se Vesna Dragojević pojavi u javnosti, najčešće je pitaju o njezinu životu i ljubavi s Oliverom. To je pokušao promijeniti Giuliano, koji ju je u svom večernjem showu na Radio Dalmaciji ispitivao o njoj, njezinoj mladosti, glazbenom ukusu... Međutim, sve je to isprepleteno s Oliverom Dragojevićem koji je bio ljubav njezina života pa je i tu temu bilo teško izbjeći.

"Vesna, dobro mi izgledaš!", pohvalio ju je Giuliano, na što je ona ispalila: "Hvala, ali na tu temu ne radim ništa!" i nasmijala pjevača.

"Ne idem na tretmane, ne idem nigdje, da ti pravo rečen! Sve je prirodno, kako i je, ne volim to da se sad idem negdje bockat, ne pada mi na pamet", dodala je.

Ispričala je kako je završila srednju medicinsku školu i da je dvije godine radila na dispanzeru, a onda je prebačena u dječju bolnicu za asmatičare u Cavtatu. Dobila je priliku za specijalizaciju za laboranta, a pohvalila se da je imala veću plaću nego njezini roditelji zajedno.

image

Vesna Dragojević

Neja Markicevic/Cropix/Cropix

"Imala sam ponudu i za Zurich za jednu njihovu kliniku, mene je medicina zaista zanimala, bila sam poslala dokumente i za Medicinski fakultet. Medicinu jako volim i danas. I psihologiju", ispričala je Vesna na početku.

Nekad vrlo tiha i povučena djevojka tijekom srednje škole često se zaljubljivala u popularne momke, ali, kaže, oni je nikada nisu promjećivali niti doživljavali.

"Bile su im uvijek zanimljivije druge. Ali kad danas i zadnjih godina dođem u Dubrovnik... vidim da im je krivo! Zadnji put ovaj jedan Zoran, šta je bio sa mnom u razredu, ja sam bila zaljubljena u njega, prišao mi je kad je bio koncert za Olivera, ljubi mi ruke... Kasno si se sjetio, Zorane! Rekla sam mu: na što ti sliče ove tvoje za kojima si trča‘, di su?", smije se.

"Ja sam uvijek bila preozbiljna za svoje godine, previše sam analizirala ljude. Znala sam biti kruta", zaključila je.

Ispričala je i kako ju je Oliver pratio po Stradunu kad mu je zapela za oko, iako je tada imao djevojku.

"Bila je jedna Jelena, ja je znam! On je svaki dan mijenjao te ženske... On s njom ispod ruke, a ide za mnom. A to je trajalo sigurno desetak dana. I jedan dan, sjedi on u gradskoj kavani s ovim jednim redikulom, i kaže mi: ‘Šinjorina, vi ste meni nešto poznati!‘ A kažem ja njemu: ‘Znaš me, jer si mi iza leđa već deset dana!‘", prisjetila se i dodala: "On je bio izgubljen slučaj, u Dubrovniku nitko nije šljivio Trubadure, još on tada nije pjevao, svirao je gitaru... U dva sata ujutro me zvao nakon koncerta u Trebinju da će taksijem doći po mene, zvoni kućni telefon u hodniku, probudio cijelu kuću, a ja radim ujutro u šest u bolnici... Brzo je on upoznao moje, došao kod nas doma, kod nas je jeo, ja sam mu prala robu, a jadan... imao je 62 kilograma. Ali ja sam se zaljubila, čovječe!"

image

Oliver Dragojević sa suprugom Vesnom

Ante Cizmic/Cropix/

"On je bio sponzoruša, ja sam ga uzdržavala, ja sam kupila vere, moji digli kredite da uredimo stan... Kad smo se oženili, nas je jedanaestero živjelo osam godina u istom stanu! Ujutro se svi razbježe, ostanemo ja i svekrva. A svekrva je imala godina kao ja sad. Ali je ona meni, po mom doživljaju, bila toliko stara, da sam ja očekivala svaki dan da će ona umrijeti. Ona bi govorila: Ajme ovo, ajme ono, ja ću umrijet‘... Kad smo mi preselili ‘82. u Tolstojevu i kad smo prvi put otišli u posjetu njima, imala sam napadaj panike. To je trajalo godinama. Eto, to ti je meni bila posljedica tih godina života sa svima njima i s malom djecom, koju sam rađala jednog za drugim. Strašno je bilo", prisjetila se Vesna Dragojević, prenosi Slobodna Dalmacija.

Otkrila je i kako na Facebooku ima udvarača.

"Ja ne volim društvene mreže, iako sam demokratična i nisam staromodna, ali ja bih to sve ukinula. Nevjesta mi je otvorila Facebook onda kad je Oliver bolovao, trebalo mi je zbog nekih doktora iz Amerike. Ali malo sam ja to koristila, jednom u tri mjeseca. Ma ne čitam ja ni portale, ni vijesti... sve me to uznemirava. U inbox su mi počeli slati neke bračne ponude, pa više tamo ne idem! Ne otvaram Facebook, ne javljam se više nikome. Jedan se javlja, različita imena, a uvijek ista slika, ma nisam ja blesava..."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 13:21