SJEĆANJE NA LEGENDU

Vesna Dragojević otkrila što su ona i Oliver planirali za 50. godišnjicu braka: ‘Sad ću morati sama...‘

- Rekao je ‘Slušaj, ti svaki vikend dolaziš u Split autobusom, ajmo se mi oženiti...Ja kažem dobro, prisjeća se kako ju je zaprosio

Vesna Dragojević ispred obiteljske kuće u Vela Luci

 Neja Markicevic/Cropix

Vesna Dragojević, supruga nikada prežaljenog Olivera Dragojevića provela je s njim 48 godina dok su ljeta provodili u Veloj Luci uživajući tamo s djecom i sinovima.

Za IN Magazin Nove TV među ostalim je otkrila tajnu svog dobrog izgleda, istaknuvši da je to zato što spava do podne.

- Ne moram ništa čistiti jer sam sama. Ovo mi je prvi put da ja ne moram ništa čistiti, cijeli život sam se toliko naradila da je nevjerojatno, ja kažem kako nisam našla neku kućnu pomoćnicu ili dadilju, sada mi je to po glavi. Ništa, sve sam sama odradila, to je valjda tako. Ja sam ona starinska žena, kuhanje, dica, muž i familija, kaže Vesna.

Također je objasnila zbog čega je napisala da će joj Oliver platiti ako se sretnu jednom gore, u nedavnoj objavi koju mu je posvetila.

- Zbog svega što mi je ostavio, dolaze Česi, Nijemci, Poljaci, tako se ja sada slikam, ali dobro, nije mi teško, odgovara Vesna.

Ove godine Vesna i Oliver trebali su slaviti 48 godina braka, a otkriva i što su planirali za proslavu 50 godina braka.

- Bili smo se dogovorili da ćemo se za 50. godišnjicu ići u Las Vegas oženiti, ali evo, ja ću poći sama tamo..., otkriva Vesna.

image

Oliver i Vesna Dragojević

Ante Cizmic/Cropix

Za IN Magazin se također prisjetila kako ju je Oliver zaprosio.

- Rekao je ‘Slušaj, ti svaki vikend dolaziš u Split autobusom, ajmo se mi oženiti...‘ Ja kažem dobro, prisjeća se ona.

Na pitanje je li ga bilo teško dijeliti s toliko ljudi, Vesna kaže kako nije jer je ‘sve išlo polako‘.

- Kada smo se mi oženili, on je još svirao samo vikendima, ja sam još četiri godine radila u bolnici. Živjeli smo od moje plaće, ja sam mislila da ću mirovinu dočekati u bolnici, a da će on tamburati vikendima. Trebalo je tri-četiri albuma snimiti u roku pet-šest godina da bi eventualno počeo raditi koncerte i onda je tako krenulo. Ja sam se s njim navikavala, obožavateljice su bile stvarno naporne, čak i previše naporne, ali nema veze, ja to nisam shvaćala ozbiljno. Ja sam ih ignorirala, najlakše je tako, priča ona.

Vesna je također komentirala nedavni koncert u čast Oliveru u Veloj Luci.

- Mislim da od ovoga nema veće, mene je strah da je ovo maksimum televizija, to je preveliki projekt, ne znam hoće li se to moći ubuduće isfinancirati. Ja bih voljela da ostane ovako, evo, ovdje su bili koncerti prije i to je bilo ograničeno, a sada je to jedna fešta za svih‘, zaključuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 19:11