ZAGREB NA KOLJENIMA

Vesna Pisarović prvi put stiže u zagrebačku Arenu: ‘Vrijeme je za veliki koncert, spremnija sam nego ikada!‘

Spremnija sam nego ikada, da možda sve iznesem na novi, zreliji i bolji način nego ranije - poručuje pjevačica

Vesna Pisarović

 Vanesa Pandzic/Cropix

Malo je glazbenika na domaćoj sceni koji izazivaju euforiju kod publike kao što to radi omiljena Vesna Pisarović, koja je danas putem bravo! radija posebno razveselila svoje obožavatelje.

- Ne mogu vam opisati koliko sam sretna jer najavljujem svoju prvu zagrebačku Arenu, 26. travnja 2025., čak mi zvuči i malo nestvarno. Uvjerena sam da ćemo se jako dobro zabaviti. Vrlo sam profesionalna i brižna oko detalja, već sam pomalo ušla u pripreme… Jako, jako se veselim, najavila je pjevačica.

Nakon godina pauze i niza uspješnih koncerata diljem Hrvatske, Vesna stiže u Arenu Zagreb kako bi priredila spektakl starim, ali i novim obožavateljima, koji će imati prilike uživati u bezvremenskim hitovima poput ‘Dolje na koljena‘, ‘Da znaš‘, ‘Jutro donosi kraj‘, ‘Sasvim sigurna‘, ‘Neka ljudi govore‘, ‘Da sutra umrem‘,…

image

Vesna Pisarović

bravo!

Osim uspješnica s njezinih albuma pop-glazbe, Vesna je obećala vrhunsku produkciju, zanimljive goste, ali i glazbena iznenađenja.

- Radi se novi album, samo to radim, snimam, mijenjam, izbacujem, dodajem, prvi singl izlazi ove jeseni! Volim pjevati o stvarnim ljudima i situacijama, svojim ili poznanika. Spremnija sam nego ikada, da možda sve iznesem na novi, zreliji i bolji način nego ranije. Publika je sve brojnija, a moj bend i koncerti su također sve bolji i bolji. Kroz sav ovaj dugi period sam ‘skupljala’ glazbenike iz cijele Hrvatske, malo nam se problem okupiti, ali zato nam nije problem svirati i pjevati. Ja sam jedna sretnica i zaista mislim da je pravo vrijeme za veliki koncert, poručuje.

Njezine pjesme i glas već dva desetljeća povezuju generacije, prenose i bude iskrene emocije. Svi koji žele uživati i stvoriti uspomene za pamćenje svoje mjesto u zagrebačkoj Areni mogu osigurati putem bravo! aplikacije te na web poveznici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. srpanj 2024 14:10