OBITELJSKA IDILA

Vezani trio: Severinin suprug pokazao koliko je povezan s njezinom majkom i sinom

 Instagram

Ubrzo nakon što je upoznao Severinu, Igor Kojić, njezin sadašnji suprug, ubrzo se zbližio i s njezinom majkom Anom i s njezinim sinom Aleksandrom kojeg je dobila u vezi s Milanom Popovićem.

Igor i sa Severininom majkom i s njezinim sinom ima fenomenalan odnos i to često pokazuje na društvenim mrežama.

No iako je Popović tužio sportskog menadžera jer na Instagramu objavljuje fotografije njegovog sina, Igor se ne obazire na njegove postupke i izjave.

Zadnja fotografija koju je podijelio je upravo u društvu četverogodišnjeg Aleksandra i Severinine majke, a pretpostavlja se da je taj njihov zajednički trenutak zabilježila upravo pjevačica.

- Vezani trio - napisao je Igor pored fotografije jer su tijekom Igre zaigrali pa povezali užetom.

Svo troje maju osmijeh na licu i očito je da uživaju u trenucima koje zajedno provode. No Popović, koji se već tri godine sa Severinom bori na sudu za zajedničko skrbništvo, nedavno je u intervjuu za srpske medije rekao što točno misli fotografijama svog djeteta koje Igor objavljuje.

- Koristit ću sve zakonske načine da zaštitim privatnost svog djeteta. Želim da moje dijete odraste sretno kao i sva druga djeca i prije svega u anonimnosti, tako da ako treba, podnijet ću još 100 tužbi ako je cilj tih tužbi da se zaštiti privatnost mog sina - zaključio je Milan.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 21:40