THE VOICE

VIDEO: ADRIANA JE JEDINA NATJECATELJICA KOJOJ SU SE OKRENULI SVI MENTORI 'Kako god bilo, cijeli ću se život baviti glazbom'

 

Novu godinu mlada Splićanka Adriana Vidović dočekat će u Berlinu sa sestrama Andreom i Sarom i potpuno opušteno uživati u dobroj zabavi i prikupljanju pozitivne energije za daljnje sudjelovanje u “The Voiceu Hrvatska”.

Adriana je u četvrtoj emisiji tog popularnog showa na Hrvatskoj televiziji, prepunoj fantastičnih kandidata, jedina dobila sva četiri mentorska okreta.

Oduševila je Vanu, Ivana Dečaka, Massima i Davora Gopca izvodeći zahtjevnu “Radioheadovu” skladbu “Creep”.

- Tu pjesmu obožavam - rekla nam je Adriana koju smo “uhvatili” u šetnji njemačkom prijestolnicom.

- Kada su me pozvali na audiciju, predložili su mi neke pjesme, no baš sam nju htjela izvesti.

Ova 24-godišnjakinja, vrsna matematičarka koja u Zagrebu studira zrakoplovno inženjerstvo, pjevati voli oduvijek.

- Moji su prepoznali talent, pa su me upisali u glazbenu školu - govori. -

Svirala sam klavir, no s vremenom sam nekako više zavoljela pjevanje. Kad sam se upisivala u srednju školu, nisam se željela odreći glazbe pa sam upisala i srednju glazbenu, ali sam se ostavila klavira i krenula na pjevanje. Iskreno priznaje da je tek kada se vidjela na malom ekranu, shvatila sve što se događalo u emisiji - kako je zvučala i izgledala, što su joj mentori govorili i kako je sve to izgledalo. U samom studiju, uzbuđenje je bilo preveliko. Adriani se u prvim sekundama njezine izvedbe okrenuo Ivan Dečak, a odmah zatim i Gobac. Vanna i Massimo pričekali su zadnje sekunde da se okrenu. Svaki od mentora potrudio se privući je u svoj tim.

- Gobac je rekao da mu je dida sa Šolte, Vanna je preporučila da sluša publiku koja je skandirala “Vanna, Vanna”, Ivan joj je rekao da joj treba još samo pravi tim, a Massimo pohvalio njezinu hrabrost.

- Bilo mi je doista jako teško odlučiti, svi su oni vrhunski profesionalci i dragi ljudi, no odlučila sam se za Massima. Dugo mi je uzor i to je prevagnulo - kaže.

Profesija ili hobi

Simpatična Dalmatinka moćnog glasa kaže da bi se voljela baviti glazbom cijeloga života. No, svakako namjerava završiti fakultet.

- Ako mi ne bude profesija, glazba će mi definitivno biti hobi. Nikad je se neću odreći - rekla je Adriana. Inače u “The Voiceu Hrvatska” gledatelje očekuje još samo jedna audicijska emisija. Nakon nje će biti poznati svi timovi koji će nastaviti svoj put u natjecanju za najljepši glas Hrvatske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 00:03