BESPRIJEKORAN IZGLED

VIDEO: ANA GRUICA SE SKINULA U BADIĆ I POKAZALA KAKO ODRŽAVA FIGURU Ubrzana snimka teškog treninga zaprepastila fanove: 'Ja se umorio gledajući...'

 Instagram

Ana Gruica poznata je po svom vitkom, utreniranom tijelu. Atraktivna Splićanka ne krije pritom da se za takvu figuru dobro namučila, pa iako su joj odlasci u teretanu počeli predstavljati užitak, treba se itekako dobro oznojiti, piše Slobodna Dalmacija.

I dok se neki opuštaju na plaži, ležeći na suncu, Gruica je iskoristila lijep dan za vježbu na otvorenom. Teretanu je zamijenila vlastitim dvorištem, opremila se spravama za vježbanje i odradila trening koji je potom podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Mnogi su se zaprepastili kada su vidjeli koliko traje i kako izgleda svakodnevna kombinacija vježbi koje lijepa glumica odradi 'ko od šale'. Preplanula i u minijaturnom bikiniju, ostavlja dojam da i najteže vježbe izvodi s lakoćom.

'Tko si ti i koje su tvoje super moći', komentirao je Gruičin trening prijatelj i voditelj Dalibor Petko, a tajanstvena Gruica našalila se kako je otkrila samo dio. 'Ja se umorio gledajući', dodao je jedan obožavatelj.

I ostali fanovi oduševili su se ovom ubrzanom snimkom, a mnogi su i zavapili da bi rado imali Aninu volju za vježbanjem, piše Slobodna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:35