ZANIMLJIVA SURADNJA

VIDEO: ANDREJA, RUNDEK I EKIPA FTIČEKI OBJAVILI NOVI SPOT Video uradak za pjesmu 'Mura, Mura' je snažan, emotivan i potpuno drugačiji

 
 Youtube

Poznati glazbenik Darko Rundek objavio je novi spot.

Riječ je o desetominutnom video uratku koji prati pjesmu 'Mura, Mura' nastalu u suradnji s pjevačicom Andrejom i Ftičekima.

Kako stoji na njihovoj Facebook stranici, zagrebačku pjevačicu, trubačicu i performericu Andreju Kurelec - Košavić je s Rundekom & Ekipom povezao rad na albumu MURA.

Andreja je izabrala 12 svojih najdražih međimurskih pjesama, koje je odavno željela otpjevati i snimiti. Darko Rundek je preuzeo ulogu umjetničkog voditelja.

Članovima Ekipe: Roku Crniću (kontrabas), Silviju Bočiću (bubnevi, gitara), Miri Manojloviću (vibrafon, udaraljke), Ani Kovačić (saksofon) i Igoru Pavlici (truba), pridružili su se Nataša Radušić (mandolina) i Marko First (violina) iz grupe Cinkuši.

Većina ovih muzičara je već svirala sa Andrejom u grupi Cul-de-Sac, Drunkboat Orchestra i na neformalnim sejšnima.

Za snimanje je odabran DM studio u Zagrebu, sa snimateljima Mariom i Zvonetom Domazetom, jer pruža mogućnost da ovoliko muzičara u odličnim tehničkim, prostornim i akustičkim uvjetima zajedno svira.

MURA je ispala opasno dobro. Album objavljuje Menart, na vinilu i CDu krajem rujna. A družina koja se oko njega skupila jedva čeka ovu muziku i koncertno podijeliti sa vama.

Spot za pjesmu 'Mura, Mura' je snažan, emorivan i potpuno drugačiji.

Pogledajte i poslušajte:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:32