OKRŠAJ U STUDIJU

VIDEO: BACILA JOJ JE PAPIRE U LICE I NAPUSTILA STUDIO USRED INTERVJUA Pjevačica poludjela kad joj je Nikolina Pišek postavila pitanje koje nije smjela

 Screenshot Prva TV

Nikolina Ristović, javnosti poznatija kao Pišek, voditeljica je emisije 'Exkluziv' na Prvoj TV. U zadnjoj emisiji ugostila je srpsku pjevačicu Gocu Tržan Pored pitanja o golotinji u novom spotu, koncerta kad je pjevala samo za jednog čovjeka, Nikolinu je zanimalo i je li Gocin sadašnji suprug najbolji u krevetu od svih s kojima je bila, a pjevačicu je potpuno izbacila iz takta kad je tijekom intervjua spomenula Gocinog bivšeg supruga.

Nikolina ju je tražila da prokomentira činjenicu da njezinom bivšem suprugu prijeti kazna zbog krađe. Pjevačica je bila u šoku jer joj je to pitanje postavljeno pa je otela Nikolini papire s natuknicama na stolu. No tu nije stala.

Pošto joj se ta situacija nije nimalo svidjela, Goca je papire bacila u zrak, okrenula se i studio napustila usred intervjua. Nikolini nije preostalo ništa drugo osim da za njom pokupi papire.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 03:08