SMIJEH DO SUZA

VIDEO: BISER IZ PRIVATNE ARHIVE GLAZBENE OBITELJI Brat se krevelji, a starija sestra 'ubija' ga pogledom i gazi nogom ispod stola...

 Screenshot

Natali Dizdar imala je samo godinu i pol dana kad je prvi put nastupala na maskenbalu, ali roditeljima je ipak trebalo vremena da shvate kako im je kći zbilja 'zagrizla' za glazbu.

Kad su vidjeli da joj je pjevanje više od hobija, postali su joj najveća potpora, a ubrzo su se zaredali dječji festival, 'Turbo Limač Show', gaže u Zatonu, Sukošanu i okolici Zadra, da bi Natali danas bila ponosna vlasnica dva studijska i jednog live albuma te glazbene nagrade Porin.

I njezin mlađi brat Filip uspješan je pjevač i tekstopisac te također dobitnik Porina, a ovih dana prisjetio se sestrinih glazbenih početaka. Na društvenoj mreži objavio je urnebesni video u kojem majka ponosno govori o kćeri, a on pred kamerom izvodi spačke i uživa u tome.

- Mama priča o Natalinim uspjesima, meni je dosadno i kreveljim se. Natali mi prijeti pogledom i u isto vrijeme me gazi ispod stola, a tati na poslu svi misle da nešto nije u redu sa mnom - ovako je Filip opisao staru snimku.

Prijatelji su komentirali kako se neke stvari ni danas nisu promijenile - Natali je i dalje samozatajna, a mlađi brat je ostao zvrkast i pun lude kreativne energije.

- Sva sreća da je mama bila između vas - napisali su im prijatelji, koje je video nasmijao do suza.

Zagreb, 200514.
Jedinstveni street event koji okuplja umjetnike i promatrace, manifestacija Artikuliranje odrzva se na Strosmayerovom trgu. Veceras su na Artikuliranju nastupili Natali i Filip Dizdar. 
Na fotografiji: Filip i Natali Dizdar.
Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
Bruno Konjević / CROPIX
Filip i Natali Dizdar

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:51