EKSKLUZIVNI INTERVJU

VIDEO: EDO MAAJKA ZA JUTARNJI.HR Popularni reper o očinstvu, braku, stresnim trenucima i novom albumu: 'Jedna od tema je i povratak fašizma u Europu!'

 
 Jutarnji.hr

Edo Maajka (39) u dosadašnjoj karijeri osvojio je glazbene nagrade Crni Mačak, Zlatna Koogla, Davorin i Porin, njegove pjesme hitovi su ne samo u Hrvatskoj, već i regiji, a nakon petogodišnje stanke ovaj bosanskohercegovački reper napokon je objavio novi, šesti studijski album "Put i plus".

Isti će promovirati na turneji, u sklopu koje će 9. studenoga nastupiti i u zagrebačkom Domu sportova. Tom prigodom Edo je dao ekskluzivni video intervju za Jutarnji.hr u kojemu je, između ostaloga, govorio o vlastitom glazbenom stvaralaštvu, životu u Izraelu i planovima za budućnost.

- Teme na novom albumu su povratak fašizma u Europu, mentalitet Balkana, predrasude, ali ima i onih ljubavnih - o stresnim trenucima u vezi, o braku, djetetu... Mislim da sam dobar, ma odličan otac! Nekad se ne snalazim pa pitam neke tete - rekao nam je popularni reper.

Otkrio je kako je i on sam imao, a ima i danas, problema s tjeskobom i depresijom, a rješava ih, kaže, ovako: "Kad mi se desi nešto loše, sjednem, pišem o tome i uvijek pokušavam sagledati širu sliku".

Što nam je još rekao Edo Maajka, pogledajte u videu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 12:43