UDRUŽILI GLASOVE

VIDEO: EKSKLUZIVNA PREMIJERA NOVE 'VRUĆE' SURADNJE Mangroove & pocket palma vole se javno: 'Jedva čekamo da svi čuju ovu retro dance baladu'

 
 Sanja Šantek

Ovoga proljeća Mangroove & pocket palma zovu vas na ples i dijele ljubav, a to je na kraju sve što nam treba. Vruća nova suradnja "Voli me" pun je pogodak, a kako je do nje došlo otkrila je Željka Veverec.

- Pjesma 'Voli me' nastala je još negdje u proljeće 2019., no tražili smo pravi tajming i pravi muški vokal za ovu suradnju i tako su se posložile stvari da smo upoznali pocket palmu, koju čine Anja i Luka sa svojim odličnim retro stvarima te vlastitim zvukom - Luka nam je baš super 'legao' kao taj muški vokal koji smo tražili.

Zvuk novog hit singla objedinjuje najbolje od Mangroovea i pocket palme.

- Pjesma je plesna i priziva 80-e, ali rekla bih na neki naš Mangroove način, a Luka je svemu svojim vokalom dao jednu novu priču i novu energiju.

Oduševljenje suradnjom ne skriva ni Luka:

- Suradnja s Mangrooveom rodila se prije nekoliko mjeseci i krenula je jako prirodno. Željka i Toni su jedni od najugodnijih ljudi na sceni koje smo upoznali, tako da je ova slatka pjesma bila super medij za zbližavanje. Željkin i moj glas divno djeluju skupa u ovoj retro dance baladi i jedva čekamo da je svi čuju!

Spot za pjesmu "Voli me" radili su Sanja Šantak i David Peros Bonnot: "Htjeli smo da video, baš kao i singl, bude opušten, neopterećujuć i razigran. Svi smo se našli u jednom gradskom pothodniku u kasne noćne sate i plesali uz stvar, što je znalo biti baš smiješno, osobito kad bi nas prekinuli slučajni prolaznici. Luka i ja smo se na trenutke i smrzavali, ali sve smo to super podnijeli uz odličnu ekipu - izjavila je Željka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:18