StoryEditor
'ZA EKIPU'

VIDEO: EKSKLUZIVNA PREMIJERA NOVOG SPOTA NAVIJAČKIH HITMAKERA NA JUTARNJEM Sutra svi navijaju za Hrvatsku uz novu pjesmu Zaprešić boysa

 
 Promo

Najnoviji singl grupe Zaprešić boys namijenjen je svim navijačima i onima koje vesele nogometni uspjesi.

‘Za ekipu’ je, baš kako i sam naslov govori, pjesma za svaku prosječnu hrvatsku škvadru ili ekipu koja se nađe u lokalnom pubu ili bircu kada igra reprezentacija.

Priča je to o 90 posto hrvatskih navijača koji si ne mogu priuštiti skupa putovanja i isto tako skupe pa i teško dostupne karte kako bi uživo gledali hrvatsku reprezentaciju.

Taj dan ekipe širom Hrvatske zaboravljaju na svakodnevne probleme te se u najdražem društvu opuštaju gledajući i uživajući u najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu. Mnogi će se prepoznati u njoj i ova pjesma Zaprešić boysa posvećena je upravo njima!

 

Ovom pjesmom grupa Zaprešić boys napravila je odmak od svog prethodnog repertoara, tj. navijačkih pjesama nabijenim emocijama i ljubavi prema Hrvatskoj.

Novim, drugačijim pristupom u kojem prevladava svakodnevni vokabular prosječnog hrvatskog navijača i uz dozu humora, dobili smo nešto novo od navijačkih hitmakera.

Promo
 

Autori pjesme su Bojan Šalamon-Shalla, Marko Novosel i Zdeslav Klarić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. lipanj 2020 23:26