SPEKTAKL

VIDEO, FOTO: NI MALO KIŠE NI NIŽE TEMPERATURE NISU OMELE PARTIJANERE U SPLITU Atmosfera je usijana, posjetitelji oduševljeni, naveliko se troši

 
 Tom Dubravec/Joško Ponoš / Cropix

Kiša je ponešto poremetila vrijeme dolaska partijanera na drugi dan Ultre, pa se najveći priljev dogodio iza 21 sat. Premda su neki počeli stizati još za dana, tek ih se nekoliko prepustilo elektronskom ritmu.

Atmosferu je očekivano podignuo tek DJ Snake koji je na pozornicu stigao oko deset sati. Iako su prije nastupa poslali pozdrav ekipi iz VIP lože, ondje i nema gostiju baš u velikom broju… DJ Snake je francuski glazbenik i producent poznat i po suradnji s pjevačicom Selenom Gomez na hitu ‘Taki taki’.

Na Ultri su i policajci iz Južne Koreje, u pratnji hrvatskih plavaca i kolega iz drugih zemalja.

Temperature su se u kasnim satima neočekivano spustile pa je dio posjetitelja odlučio ostaviti novac i na štandu s majicama gdje prodaju između ostalog hudice dugih rukava po cijeni od 450 kn.

FOTOGALERIJA: Druga večer Ultra Europe 2019.

Oko dva sata ujutro nastupa Afrojack kojeg ekipa već s nestrpljenjem čeka.

Premda je iza partijanera na ulicama nakon prve večeri ostalo jako puno smeća, možda se drugu večer to promijeni. Dvije djevojke su za Slobodnu Dalmaciju objasnile da hodaju s vrećama za smeće u rukama i neprestano ih pune, a posjetitelji im sami prilaze.

- Kad prođemo s kesama, ljudi sami traže da ubace unutra. Za sada nema puno smeća - rekla je 32-godišnja Mirela.

- Svi nam prilaze tako da kroz nekih petnaestak minuta punu vreću napunimo - dodala je njezina dvije godine mlađa kolegica Marina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:43