S NAJBOLJIM PLESAČIMA

VIDEO, FOTO: OVAKO SE SEVERINA PRIPREMA ZA TURNEJU 'Očekuju nas svakodnevni treninzi, bolovi u mišićima, puno znoja, ali na kraju i magični koncerti'

 
 PROMO

Do početka velike i najspektakularnije Severinine turneje nazvane "The Magic Tour" ostalo je nešto više od mjesec dana. Pripreme su u punom jeku, čak 100 ljudi uključenih u organizaciju rade sve kako bi publici omogućili noć(i) za pamćenje, koje će se još dugo prepričavati.

Jedan od najupečatljivijih trenutaka koncerata definitivno će biti fantastične plesne koreografije, u kojima će sudjelovati najboljih 18 plesača iz cijele regije, koji su izabrani audiciji na koju se prijavilo njih čak 100. A 18 odabranih svakodnevno radi na zahtjevnim plesnim pokretima, u kojima, naravno, sudjeluje i sama Severina, baš kao i na prošloj turneji "Dobrodošao u klub", na kojoj su mnogi komentirali kako je stala bok uz bok profesionalnim plesačima na pozornici.

Kako bi i ovaj put bilo tako, Severina se prije tjedan dana priključila svakodnevnim treninzima, koje je najbolje opisao Matic Zadravec, glavni koreograf ove velike turneje: ''U sljedećih mjesec i nešto dana očekuju nas svakodnevni treninzi, bolovi u mišićima, puno znoja, ali na kraju i magični koncerti. Pripremamo zaista spektakularne nastupe s puno plesa i iznenađenja, koje bi bilo šteta propustiti".

Osim plesača, u ovoj "bajci za cijelu obitelj i sve generacije" na pozornici će, uz Severinu, biti čak 15 glazbenika i simfonijski orkestar, uz fantastičnu video produkciju i kostimografiju, što će zajedno predstavljati pravi doživljaj. Turneja započinje 16. studenoga u Severininu rodnom Splitu, nakon čega se ova magična noć nastavlja i u ostalim velikim gradovima, poput Beograda 23. studenoga, Zagreba 7. prosinca te Ljubljane 21. prosinca.

Ulaznice za koncerte u Splitu i Zagrebu u prodaji su putem sustava Eventim.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. siječanj 2022 23:46