NOVA GĐA SAVRŠENA

VIDEO: HANA NIJE POVEĆALA SAMO GRUDI 'Malo sam popravila i usta, jedna usnica mi je bila veća od druge...'

 
 Screenshot / YouTube

Hana Rodić, djevojka koja se proslavila kao pobjednica u showu ‘Gospodin Savršeni’, odlučila je estetskim operacijama korigirati neke dijelove svog tijela. Prošli se tjedan tako pohvalila fotografijom s novim grudima, a u novom je videu otkrila da je malo dodala i u usnice.

22-godišnja Hana već je ranije govorila da joj je velika želja povećati grudi, a tu je želju konačno i ostvarila. Operaciju je obavila u Istanbulu, a operirao ju je dr. Güray Yeşiladalı kojeg Hana ne prestaje hvaliti.

U videu je objasnila kako je sve teklo, od dolaska u Istanbul do operacije, koju je tehniku odabrala, kako teče oporavak. Priznala je da joj je to bio prvi let avionom jer se jako boji letenja, no sve je prošlo glatko jer je uz nju bio Goran Jurenec. Otkrila je i da je usput korigirala i usne što je, barem na snimci, i uočljivije od dekoltea.

- Malo sam popravila i usta. Nisam išla na veličinu nego na popravak jer mi je jedna usnica bila veća od druge - rekla je.

Mnogi su joj komentirali da je s ustima možda pretjerala, no obožavateljima je brzo odgovorila u sklopu Priča na Instagramu rekavši da joj usne nisu ništa puno veće, već ima loš make up u videu jer je zaspala na snimanje. I medijima je poručila da ne moraju brinuti je li pretjerala s filerima.

Screenshot / Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 23:03